City of Wesopa > Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en vink aan wat je interesses zijn. Je ontvangt dan alleen daarover mails.

Het invullen van de postcode is niet verplicht, maar we stellen het erg op prijs als je die toch invult omdat we graag iets meer inzicht willen in waar onze bezoekers vandaan komen.

Emailadres:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Postcode:
Ik ben geïnteresseerd in:  

Cabaret

City Speelt/Zingt

Cityquiz

Film

Jeugd

Maandoverzicht

Muziek

Toneel

Privacy
Theater City of Wesopa gaat zorgvuldig om met de gegevens die je hierboven beschikbaar stelt. Ze worden veilig op Europese servers bewaard door onze mailingpartner iConneqt. Op geen enkele manier worden mailadressen of gegevens ter beschikking gesteld aan derden. Mailings worden gebruikt voor het doel dat je zelf hebt aangegeven in de voorkeuren, met uitzondering van mededelingen of activiteiten die in geen enkele categorie passen of voor elke mailontvanger van belang zijn (bijvoorbeeld de jaarlijkse melding dat de seizoensagenda online staat).
Onderaan elke mailing staat een knop met een link naar een pagina waar je zelf op elk moment je mailvoorkeuren kunt aanpassen (ook  naam/emailgegevens kan je daar veranderen). Verder bevat elke mailing een afmeldlink.
Om onze informatie en programmering te te optimaliseren wordt bijgehouden waar, wanneer en hoe vaak mails aangeklikt worden. Die gegevens kunnen slechts door twee mensen ingekeken worden en dienen uitsluitend om onze service te kunnen verbeteren. Ze worden nooit op naam herleidbaar  gepubliceerd of lokaal opgeslagen of gebruikt. Ze leiden ook niet tot extra mailings.