City of Wesopa > Zelf spelen > Volwassenen spelen

Volwassenen spelen

Zie onderaan voor info over volgend seizoen (2018-2019)!

Bij De City Speelt maken volwassenen verrassende voorstellingen waarbij ze zich verdiepen in een bestaande toneeltekst of scenario. Zo maken ze hun eigen versie van dit repertoire, waarbij kostuum, vormgeving en muziek ook belangrijke elementen zijn. Er wordt wekelijks gerepeteerd en zo toegewerkt naar de optredens in de City of Wesopa. Met nieuwe spelers en spelers die al jaren meedoen, vormt de groep een mix die elkaar kan uitdagen en inspireren. Daarnaast vormt iedereen een hechte groep door het jaar heen, met als vaste afsluiter: de barbecue bij een van de spelers thuis.

De volwassenen (eerder bekend onder de naam ‘Paleis Wesopa’) waagden zich eerder aan bewerkingen van stukken van Norén, Tsjechov, Garcia Lorca en Shakespeare. Maar ook stukken geïnspireerd op TV series (Circus Waltz, Hertenkamp) films, boeken en thema’s stonden op het repertoire.

a

Nieuwe voorstelling in 2018-2019!

Dinsdag 16 oktober 2018 WESOPA | Start repetities productie VOLWASSENENgroep

20.00 tot 22.30 uur | €335,- Leeftijd: 21+ | Opgeven? Mail: decityspeelt@wesopa.nl 

Regisseur Leander Breen gaat opnieuw met de volwassenen aan de slag. Hij kiest in samenspraak met de groep een tekst waar ze aan gaan werken. Daarnaast worden er ook allerlei spelopdrachten gedaan om het ensemblespel en individuele spel te trainen. De eerste repetitie kun je beschouwen als een gratis proefles. Wees welkom! Speeldata: mei 2019, Regie: Leander Breen.

De volwassenen speelden eerder:

Nu even wel nu even niet, De Blinden, Een soort Hades, Vaudeville in de City, Na de eerste lezing, Mondavio, Herrie op de werkvloer, Op Hoop van Zegen, Contact, De laatste zomer, Material Girls, Witte jassen & Blauwe lippen, ZAAD, Casa d’Amor, Hamlet, En nog vele jaren, Ranja en Bedrog

Bij de volwassenen speelden eerder:

Simon Akkerman, Lisa Bakker, Gina Beekelaar, Ewoud Beemster, André Dashorst, Tom Dolkens, Bart Erkamp, Jan Dirk Fijnheer, Trudie Hendriks, Maarten de Haan, Gregor ten Holder, Hill Jonker, Rogier Kahlman, Aagje Klaassen, Melissa Knollenburg, Laura Krabbe, Tatiana Krol, Christian Nyqvist, Wilma van Oenen, Asli Salzmann, Juliette Sanders, Marieke Veldema, Reyna Veldhuis, Nora Veenhoven, Mertijn Wien, Nick Witsel