City of Wesopa > Zelf spelen > Jongeren spelen

Jongeren spelen


Elk jaar maken en spelen 15 jongeren van 13 tot 18 jaar oud een eigen voorstelling over een actueel thema. De jongeren bij De City Speelt hebben de behoefte iets te vertellen, durven zich uit te spreken en op zoek te gaan naar spannende theatrale vormen. Bij elke speler wordt zijn of haar authentieke talent benadrukt en gekeken naar hoe dat talent het beste tot zijn recht kan komen in de voorstellingen. Zo wordt iedereen op zijn persoonlijke niveau uitgedaagd.

Vanaf september tot de kerst is de trainingsperiode, waarbij je in twee kleinere groepen werkt. Je krijgt van verschillende docenten trainingen en workshops, verdeeld over drie blokken: tekst, spel en mime. De laatste repetitie voor de kerstvakantie sluit je gezamenlijk de trainingsperiode af en worden de plannen voor de voorstelling gepresenteerd! Na de kerst starten de repetities voor de voorstelling, die op 13, 14 en 15 april gespeeld zal worden in De City of Wesopa. Je moet hebben deelgenomen aan de trainingsperiode, om mee te kunnen spelen in de voorstelling.

Je schrijft je eerst in voor de trainingsperiode, en kunt tot december beslissen of je je ook wilt inschrijven voor de voorstelling. Kosten voor deelname aan de trainingsperiode bedragen €150,- en deelname aan de voorstelling is €125,-

De workshops starten vanaf september 2017 elke dinsdag van 17.30-19.30 en er is nog plek voor nieuwe spelers! Wil je je aanmelden of meer informatie: jongeren@wesopa.nl 


De jongeren speelden:

THE A-MA-ZING MASHED-UP SHOW, WALLS, Hamlet/Backstage, Friend, Pas ik?, Nu het nog kan, Nachtleven en Zap!

Bij de jongerentheatergroep speelden eerder:

Daan Aardema, Simon Akkerman, Minke van der Heijden, Mette van Blokland, Dimphy te Boekhorst, Levi Bom, Rasmus Boogaard, Lieke Bosch, Rachelle Bouwens, Myrthe van der Brug, Tessa de Bruin,Kaïn van Calcer, Ischa van Capel, Mara van Crommert, Madeleine Fleitour, Sophie Goslinga, Celine Goslinga, Aysha Groen, Auke van der Heide, Rens van der Heide, Minke van der Heide, Annabel Hilders, Kya van den Hoff, Mihaela Ionescu, Pascal Kijzer, Laura Krabbe, Floor Kratz, Luca Krijgsman, Malou Lewin, Juul van Loon, Casper Lous, Kiki Macrander, Jesse Macrander, Jacob Moen, Anna Motshagen, Nena Ockhuisen, Fara Pool, Jasmijn Soet, Femke Stasse, Mila Meyer Swantee, Felix Meyer Swantee,  Imme Schalij, Rick Tijssen, Renske Tilgenkamp, Merijn Trimbos, Nora van Veenhoven, Jesse van Veenhoven, Lilly Vergnes, Luc Vergnes, Jurre Verkerk, Iris de Waard, Jolien Wijnmalen, Yoeri Zuidervaart.

2016MixCity-6759

Fotografie: Mascha Hendriks