dec zo 23 Meneer Monster: De Rovers uitverkocht

City of Wesopa > Meneer Monster: De Rovers uitverkocht

AANVANG 14:00 uur ZAAL OPEN 13:30 UUR ENTREE 12.50.-

GENRE:

Drie grimmige rovers in een donkere wereld proberen te ontsnappen uit de zwart witte wereld waarin ze verdwaald zijn geraakt.

Geïnspireerd door superheldenfilms en games haalt Meneer Monster alles – behalve tekst – uit de kast, om van een klein verhaal een theaterbelevenis van formaat te maken.

DE ROVERS
De nieuwe Meneer Monster familievoorstelling
Drie grimmige rovers in een donkere wereld proberen te ontsnappen uit de zwart witte wereld waarin ze verdwaald zijn geraakt. Gevangen superhelden op zoek naar een kleurrijk bestaan in de spotlights. Maar alles om hun heen is grijs, zwart of wit.
Totdat ze een ontdekking doen; kleur! De Rovers doen waar ze goed in zijn, roven.
Ze zetten alles op het spel om hun eigen leven weer wat meer kleur te geven.
Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster stoere visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door superheldenfilms en games haalt Meneer Monster alles – behalve tekst – uit de kast, om van een klein verhaal een theaterbelevenis van formaat te maken.
De Rovers is een fysieke woordeloze Meneer Monster productie boordevol live muziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos) en in een inventieve vormgeving van Morgana Machado Marqués (winnaar Zilveren Krekel 2016).
DE ROVERS is een coproductie met het Australische NORPA.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.
Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’ , ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’.

Rovers-defvoor_nu-liggend a
Rovers-defvoor_nu-stand a


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
3+, Alle Voorstellingen, familievoorstelling, Jeugd, Nieuws

december 2018

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 13:00 De Fabeltjeskrant en de Grote-Dierenbos Spelen
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
al 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec za 29 20:00 film
film
Nieuws
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec vr 28 20.30 Eindejaarsquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.-
VN:F [1.9.18_1163]