sep zo 23 Buurman en Buurman hebben een nieuw Huis

City of Wesopa > Buurman en Buurman hebben een nieuw Huis

AANVANG 14:00 uur ENTREE 6.-

GENRE:

Buurman & Buurman helpen elkaar door dik en dun en krijgen uiteindelijk alles voor elkaar A je To!

In plaats van de voorstelling Het Muizenhuis (verplaatst naar 18 november as.) is deze film Buurman en Buurman bouwen een huis.
Buurman en Buurman gaan al heel wat jaren mee. Ze hebben in hun tijd al heel wat spannende avonturen beleefd, huizen en apparaten verbouwd…

De twee buurmannen hebben in de loop der jaren ook heel wat verschillende huizen gehad. Van kleine huisjes tot kleurrijke huizen naast elkaar, met een flinke tuin – hoe ouder de mannen worden, hoe groter en uitgebreider hun domeinen worden. In buurman en buurman hebben een huis draait het niet alleen om de huizen zelf, maar ook vooral om avonturen in de tuin. Buurman en Buurman gaan al heel wat jaren mee. Ze hebben in hun tijd al heel wat spannende avonturen beleeft, huizen en apparaten verbouwd… waarbij de situatie telkens van heel simpel uitloopt tot een complete chaos. Toch weten de positieve mannen telkens weer het fijne in de situatie te ontdekken en te omarmen. Pat en Mat (want zo heten te buurmannen) gaan er voor en staan elkaar door dik en dun bij. De schoorsteen vegen met een stofzuiger en een drone, dat kun je natuurlijk proberen. Buurman & Buurman, immer inventief, maken het probleem er alleen maar groter mee, zoals dat hoort in de geliefde Tsjechische poppenanimatieserie. In Buurman & Buurman hebben een nieuw huis zijn gloednieuwe afleveringen te zien, met zorg gemaakt door de animatiestudio van Marek Beneš, de zoon van Buurman & buurman-bedenker Lubomír Beneš, die in 1995 overleed. De Nederlandse stemmen worden weer monter ingesproken door Kees Prins en Siem van Leeuwen. ‘Es effe kijken hoor. Oh, dat gaat niet goed. Geeft niks. Goed gedaan buurman! A je to.’

beweging
buurman_en_buurman_hebben_een_nieuw_huis 3
buurman_en_buurman_hebben_een_nieuw_huis 2
buurman_en_buurman_hebben_een_nieuw_huis 4
buurman--buurman-hebben-een-nieuw-huis-5
buurman 1
Buurman en Buurman hebben een nieuw Huis, 5.0 out of 5 based on 1 rating


familievoorstelling

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, familievoorstelling, Film, Jeugd, leeftijd 3 - 7 jaar, Nieuws

september 2018

sep zo 30 14:00 Incredibles 2 Nederlands gesproken
film jeugd
Alle Voorstellingen
6 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep za 29 20:00 evenement
film
evenement
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep vr 28 20:30 Hans Dulfer: Dulfer Plays Blues Leadbelly – uitverkocht.
Theaterconcert
Alle Voorstellingen
17.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep do 27 20:00 film
film
evenement
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep do 27 20:00 Utøya
film
Alle Voorstellingen
12AngstGeweld 8.-
VN:F [1.9.18_1163]