okt vr 05 Martijn Koning: Koning van de Dieren – Try-out

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Cabaret > Martijn Koning: Koning van de Dieren – Try-out

AANVANG 20:30 uur ENTREE 16.50.-

GENRE:

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit.

Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden.

Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow.

Martijn Koning - Koning van de dieren - liggende uitsnede - fotograaf Corné van der Stelt a
Martijn Koning: Koning van de Dieren - Try-out, 4.0 out of 5 based on 1 rating


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Cabaret, Nieuws