Sep zo 03 Muzikanten gezocht

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Jeugd > Muzikanten gezocht

Muzikanten gezocht…

Open podium voor bands uit Weesp en omgeving, samen met de Kidsbands Muziektuin.
Je staat verbaasd van je zelf en van de lol die je hebt om met anderen te spelen.

In  Weesp en omgeving zijn veel mensen met muziek bezig, in allerlei vormen. Die kunnen op het muziekpodium van Wesopa laten zien wat ze kunnen, hun repertoire uitproberen, genieten van allerlei soorten muziek en in contact komen met andere muzikanten. Het kan gaan om singer-songwriters, popbands, jazz- en klassieke ensembles, kleine of grote groepen, dat maakt niet uit, als het maar muziek is. Ook mensen die bezig zijn met kleinkunst of cabaret, zijn welkom. Maar dan is het wel de bedoeling dat er liedjes worden gezongen, want het gaat tenslotte om de muziek, dat is de bindende factor.

Het eerste uur is voor de kinderen van de Muziektuinclub, daarna komen de  overige muzikanten. Het podium is georiënteerd op bandjes en popmuziek, maar wij hopen dat het breder gaat worden. Dat zich bijvoorbeeld ook jazzmuzikanten, een blazersensemble of een koor aanmelden.

Het programma wordt vooraf bekend gemaakt op onze website, Facebook pagina en in het Weespernieuws.

Dus wie zin heeft, kan zich aanmelden óf contact opnemen voor meer informatie via mail: muziekpodium@wesopa.nl

In het seizoen 17-18 zijn de volgende muziekpodia gepland:

15 oktober, 10 december, 14 januari en 22 april steeds van 14 tot 17 uur. Backline is aanwezig.

podium mei 2
podium mei 4
Muzikanten gezocht, 1.0 out of 5 based on 1 rating


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Jeugd, Muziek