Sep vr 22 De City Speelt: Theatertour De Keizer en De Nachtegaal

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Events > De City Speelt: Theatertour De Keizer en De Nachtegaal

Na een pauzejaar is de Theatertour weer terug, en hoe!

Beste allemaal,

als je je bij de foto hierboven een Keizer en een hele hofhouding voorstelt, krijg je een voorproefje van de Theatertour in september! Vanaf volgende week gaan we die ook daadwerkelijk op locatie vormgeven, om jullie in september te mogen verwelkomen. Je kunt je nu al verzekeren van een plekje!
Bestellen: www.ticketkantoor.nl/shop/nachtegaalHidden Secret

Dit keer ga je met een boot op stap naar een prachtige locatie: Fort Uitermeer. Daar ben je te gast bij de Keizer om onze versie van het sprookje ‘De Nachtegaal’ van Hans Christian Andersen mee te maken. De Theatertour speelt zich af op verschillende plekken van het fortterrein en is natuurlijk weer inclusief diner! Deze tour is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. En, je wordt thuis gebracht. Met de boot.

De Keizer des Keizers nodigt u, zijn zeer geliefde volk, uit om de pracht en praal van zijn Tuin der Tuinen te komen aanschouwen. Er is jarenlang heel hard gewerkt om alle plantjes op de juiste plek te plaatsen, precies daar waar Hij ze wil hebben. Zelfs het Fort der Forten ligt er na een speciale behandeling weer stralend authentiek bij! Daarom bent u van harte welkom om te komen dineren in zijn Paleis der Paleizen. Want niets, maar dan ook niets, is mooier dan alles van de Keizer der Keizers. Of toch wel?

Kaarten zijn te koop à € 42,50 via www.ticketkantoor.nl/shop/nachtegaal, dus niet via de site van wesopa!!!

Vertrek en eindlocatie is de steiger bij café ‘t Helletje, Stationsweg 13 Weesp om 18.00 uur strak!!!

uitermeer
Nachtegaal-flyerA5-vk
Logo de city speelt


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Events, Hiddden Secrets, Theatergroepen

juni 2018

Jun do 28 20:00 film
film
Alle Voorstellingen
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jun za 23 Weesp Gastvrij
City Event jeugd popmuziek
Alle Voorstellingen
VN:F [1.9.18_1163]

Jun do 21 20:00 film
film
Alle Voorstellingen
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jun zo 17 De City Speelt: Citybende
theatergroepen
Alle Voorstellingen
Kinderen 9 tot 12 jaar
VN:F [1.9.18_1163]

Jun za 16 De City Speelt: Citybende
theatergroepen
Alle Voorstellingen
Kinderen 9 tot 12 jaar
VN:F [1.9.18_1163]