Feb za 17 Theatergroep Rast: De Finale

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Toneel > Theatergroep Rast: De Finale

AANVANG 20:30 uur ENTREE 17.50

GENRE:

 

Grappig, kwetsbaar en strijdbaar: slotstuk van George & Eran – Hit op Oerol

 

In deze muzikale komedie keren de twee vrienden George en Eran terug op het podium: George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos, waar hij honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle boten. Hij deed wat hij kon. Eran ondenam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken. In dit slotstuk vinden zij de sleutel die naar wereldvrede leidt.
Magistrale voorstelling. Gaat dat zien!

 

George & Eran lossen Wereldvrede op! DE FINALE.

De hit van Oerol komt nu naar het theater! In de muzikale conflictkomedie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op! DE FINALE’, keren twee vrienden, de Israëlische Nederlander Eran en de Syrische Hollander George voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen. George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden. Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als domino-effect over de wereld te verspreiden. In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

De hit van Oerol komt nu naar het theater! In de muzikale conflictkomedie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op! DE FINALE’, keren twee vrienden, de Israëlische Nederlander Eran en de Syrische Hollander George voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen. Credits: Concept, tekst & spel: George Elias Tobal Concept, tekst & spel: Eran Ben-Michaël Regie: Koos Terpstra Muziek: Pascal van Hulst Muziek: Niek-Jan Lathouwers Muziek: Anton Hoogvliet Artistiek advies: Celil Toksöz Poster en Beeld: Curly & Straight persquote’s: Scenes ***** “magistraal slotstuk van George & Eran” NRC: Superieur geacteerd en bij vlagen vlijscherp. Dit moet gezien worden!” Dagblad v.h Noorden: “imposant drieluik- Syriër George en Israëliër Eran pellen elkaar meedogenloos af ” Volkskrant: “zelfs politieke dilemma’s krijgen een introspectieve behandeling ik de rake slotaflevering van George & Eran lossen Wereldvrede op.”

George & Eran Producties ism Theater Rast

Theater Rast  - George en Eran lossen de Wereldvrede op - De Finale


Nieuws

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Nieuws, Toneel

november 2017

Nov do 30 20:00 Tulipani
film
Alle Voorstellingen
12AngstGrof Taalgebruik 8.-
VN:F [1.9.18_1163]

Nov zo 26 14:00 Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
film jeugd
Alle Voorstellingen
leeftijd 6+ 5.-
VN:F [1.9.18_1163]

Nov zo 26 11:15 Benjamin Glorieux op cello en pianist Rembrandt Frerichs
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
12.50, kinderen tot 12 jr € 5,-
VN:F [1.9.18_1163]

Nov za 25 20:30 Rundfunk: Wachstumschmerzen, uitverkocht!
kleinkunst
Alle Voorstellingen
16.50
VN:F [1.9.18_1163]

Nov do 23 20:00 Wind River
film
Alle Voorstellingen
16GeweldGrof Taalgebruik 8.-
VN:F [1.9.18_1163]