Apr zo 22 Wesopa Live Muziekpodium

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Jeugd > Wesopa Live Muziekpodium

Muziek en gezelligheid, gezelligheid en muziek. Daar draait het allemaal om bij het Wesopa Live Muziekpodium

En dat voor alle Weespers  want  de toegang is namelijk gratis. Muziek maken is leuk, maar het is nog leuker als er mensen naar je luisteren. Daar is het Wesopa Live Muziekpodium voor bedoeld.  De City of Wesopa stelt haar podium beschikbaar voor (amateur) muzikanten die een keer op het podium van de grote zaal willen staan. En alle Weespers zijn uitgenodigd om te komen luisteren naar wat er allemaal  voor talent in Weesp aanwezig is.

Voor de (amateur) muzikant is het muziekpodium een unieke mogelijkheid om op te treden op het podium van de City of Wesopa,  ondersteund door goede versterking en met technici die van wanten weten.

Welke stijl? Dat maakt niet uit. Tot nu toe ligt het accent op popmuziek en bandjes  maar er zijn ook al optredens gepland van zangers en zangeressen, twee bigbands en een gitaar-duo.  Klassiek is ook mogelijk alsmede cabaret, maar dan wel de liedjes, het moet tenslotte wel muziek zijn. Ook worden er nu contacten gelegd met nieuwe Weespers uit andere landen. Ook voor hen staat het muziekpodium natuurlijk open. Het muziekpodium  wordt steeds geopend door de jeugdige muzikanten van de Muziektuinclub, onder leiding van Joachim Bosboom. Zij spelen van 14.00 tot 15.00 uur. Daarna volgen de andere optredens.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk in verband met de promotie en de planning. Informatie en opgeven kan via muziekpodium@wesopa.nl. Wij nemen dan contact met je op.

En voor het publiek? Het eerste uur spelen de muzikanten van de Muziektuinclub. Het is geweldig om te zien en te horen hoe de kinderen vol vuur en passie op het podium staan en ja, ook de plankenkoorts hoort er soms bij.

Het programma daarna wisselt per keer en is afhankelijk van de aanmeldingen. De optredens duren tussen de 5 en 30 minuten en worden vooraf aangekondigd op de site, facebook, de mailing en in het Weespernieuws.  Je kan dus altijd van tevoren zien of er optredens bij zijn die bij jouw smaak passen. Even binnenlopen kan natuurlijk ook, de toegang is zoals gezegd gratis.

22 april

Muziektuinclub                jeugd

Big Tuesdays                     grote band & blazers

muziektuinclub_1
muziektuinclub_3
twilight_hangout
mff2
Wesopa Live Muziekpodium, 3.0 out of 5 based on 1 rating


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Jeugd, Muziek, Nieuws

februari 2018

Feb wo 28 14:00 Marianne van Houten: Nijntje op de fiets – extra voorstelling, nog enkele kaarten
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb wo 28 10:30 Nijntje op de Fiets, uitverkocht – wachtlijst
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb zo 25 14:00 Dikkertje Dap
film
Alle Voorstellingen
leeftijd 6+ 5.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb zo 25 11:15 Hanna Shybayeva, piano
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
12.50.-
VN:F [1.9.18_1163]