Sep za 30 Trojka Toneel: Hartblok

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Toneel > Trojka Toneel: Hartblok

AANVANG 20:30 uur ENTREE 12.50

GENRE:

Een toneelstuk waarin ook plaats is voor humor.

Hartblok vertelt het verhaal van twee broers en een zus: Felix de hoofdpersoon, woont dankzij zijn huwelijk in een gouden kooi. Leon is een succesvolle schrijver, die moeite heeft met menselijk contact. Mieke verzorgt haar chronisch zieke man. Tijdens het uitruimen van het huis van hun overleden vader praten ze over zichzelf, over hun relaties, over hun kindertijd en over hoe het is om nu wees te zijn. Deze komedie, die laveert tussen slapstick, slappe gesprekken en diepzinnige observaties.
Met succes speelde Trojka ook het vorig seizoen in Wesopa.

 

troijka hartblok-a
troijka hartblok 2 -a


Nieuws

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Nieuws, Toneel