Sep wo 27 DIRK SCHEELE – Huis, tuin en keukenavonturen 2e

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Jeugd > DIRK SCHEELE – Huis, tuin en keukenavonturen 2e

AANVANG 16:00 uur ENTREE 12.50

GENRE:

Pantoffelpolonaise en Pannenkoekenparty in Dirk’s huis!

Het ontaardt in een uitbundig feest, waarbij iedereen uit zijn bol knalt bij de pantoffelpolonaise en de pannenkoekenparty!

Kom op bezoek bij Dirk en maak met al zijn liedjes een reis door zijn huis waar altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen en de dieren in de tuin zingen mee met al zijn liedjes. En als Dirk muziek wil maken en daarbij handen te kort komt zijn er gelukkig genoeg kinderen in de zaal om hem daarbij te helpen. Het ontaardt in een uitbundig feest, waarbij iedereen uit zijn bol knalt bij de pantoffelpolonaise en de pannenkoekenparty!

A2_affiche.indd


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
2+, Alle Voorstellingen, Jeugd, Nieuws