Sep vr 22 Niet Schieten – Tijd voor een Trio – tryout

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Cabaret > Niet Schieten – Tijd voor een Trio – tryout

AANVANG 20:30 uur ENTREE 16.50

GENRE:

Niet Schieten, voor het eerste weer als trio te zien!

Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmee van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen.
Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet. ‘Tijd voor een Trio’: een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Niet Schieten+ – Tijd voor een Trio

Midlifecrisis vs. Dertigersdilemma

Met o.a. Esmee van Kampen, Maarten Hennis en Arend Edel.

Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmee van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

‘Tijd voor een Trio’: een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

(credits)
Teksten : Arend Edel , Erik Jobben, Maarten Hennis, Esmee van Kampen
Muziek : Joost Speelman
Regie : Onno Innemee
Decor Lichtontwerp :  VPB Eelke van Slooten

Niet Schieten ! - Tijd voor een Trio


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Cabaret, Nieuws