jan zo 27 Hotel Transsylvania 3

City of Wesopa > Hotel Transsylvania 3

AANVANG 14:00 uur ENTREE 6.50

GENRE:

Een monsterlijk leuke vakantie!

De monsterfamilie viert vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Allemaal aan boord voor de derde film met niet-enge filmmonsters en lekker ontspannen.

• SPEELDUUR 97 minuten (1u37m)
• REGIE Genndy Tartakovsky
• Acteurs: Adam Sandler, Selena Gomez en Andy Samberg

Plezierige gekke monsters in Hotel Transsylvanië 3. ‘Te veel ogen’, ‘te weinig ogen’. Dracula die op zijn telefoon het ene na het andere vrouwelijke monster wegswiped: zouden kinderen van Tinderloze ouders dat snappen? In een film met zo’n hoge grapdichtheid maakt het weinig uit. In Hotel Transsylvanië 3 verruilen vampier Mavis en haar monstervrienden hun eigen familiehotel voor een cruiseschip, geleid door de achterkleindochter van Van Helsing – de beroemde vampierjager – voor wie haar eenzame vader als een blok valt.

Is het allemaal even origineel en sprankelend? Welnee. Maar het plezier waarmee al die gekke monsters en die fantastische boot zijn vormgegeven is voldoende om een saaie middag mee door te komen. De geanimeerde Hotel Transsylvanië-films weten namelijk flink te scoren met Dracula, het Frankenstein-monster de weerwolf, de mummie, de onzichtbare man en tal van andere monsters, juist doordat ze mikken op de allerjongsten. Misschien is het dus tijd dat Hollywood deze klassieke monsters eindelijk afstaat aan de jonge generatie, als een volwassen geworden Andy die zijn speelgoed aan een kind geeft dat er dagelijks mee zal spelen in plaats van het op zolder te laten verstoffen.

Dracula en zijn monstervrienden reizen, vermomd als mensen, per trein naar Boedapest. Van Helsing  duikt ook op in de trein, bewapend met een proton pack die niet zou misstaan in ‘Ghostbusters’ (1984), op zoek naar zijn nemesis Dracula. Met zijn energiewapen jaagt hij de monsters het dak op, maar Dracula en zijn vrienden weten Van Helsing, zoals eigenlijk altijd, te slim af te zijn. Geen wonder dat Van Helsing danig gefrustreerd raakt, want hij moet en zal Dracula vernietigen…

Fast forward naar de tegenwoordige tijd. Hotel Transylvania draait nog altijd op volle toeren en Dracula is er maar druk mee om anderen een fijne vakantie te kunnen bezorgen. Zijn dochter Mavis  denkt dat het goed is als haar vader er zelf ook even een poosje tussenuit gaat en ze boekt een speciale monstercruise voor het hele gezelschap. Ze hoopt dat hij aan boord van het schip, in een ontspannen sfeer, misschien een leuke vrouw kan ontmoeten. Want Dracula is behoorlijk eenzaam, ondanks al die vrienden om hem heen. Haar wens wordt vrij snel vervuld, want zodra Dracula en consorten het cruiseschip The Legacy betreden en hij kennismaakt met de aantrekkelijke kapitein Erika raakt hij in katzwijm. Hij kan geen normale zin meer uitbrengen en raakt compleet in de ban van Erika. Wat hij niet weet, is dat ze de achterkleindochter is van Van Helsing, die in een compleet gemechaniseerde toestand (want anders was hij als mens zijnde al lang en breed dood geweest) op het onderste dek van het schip aan de touwtjes trekt. Samen willen ze alle monsters op de boot ten gronde richten. Ze koersen af op de verloren stad Atlantis, waar Van Helsing meent een geheim wapen te kunnen vinden. Erika is echter ongeduldig en hoopt Dracula eigenlijk voor die tijd al te kunnen omleggen. Vooral de geintjes rond Blobby – die gewillig de aanvallen die voor ‘Draac’ bedoeld zijn opvangt – en het weerwolvenechtpaar Wayne en Wanda en hun ontelbare nakomelingen mogen er zijn. Het verhaaltje zelf is flinterdun en hangt aan elkaar van moralistische boodschappen over ware liefde; de film moet het daarom vooral hebben van de animaties en de beeldgrappen en die zijn van hetzelfde niveau als de twee eerdere ‘Hotel Transsylvanië’-films.

Hotel-Transylvania-3_ps_1_jpg_sd-low_©-2018-CTMG-Inc-All-Rights-Reserved
Hotel Transsylvanië 3
hotel-transylvania-3 4
hotel-transylvania-3 2
hotel-transylvania-3 3
hotel-transylvania-3 6
hotel-transylvania-3 1
hotel-transylvania-3 5
hotel-transylvania-3 8
Hotel Transsylvania 3, 5.0 out of 5 based on 1 rating
6AngstGeweld


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
6, Alle Voorstellingen, Angst, Film, Geweld, Jeugd

maart 2019

mrt zo 31 14:00 Asterix – Het Geheim van de Toverdrank
film
Alle Voorstellingen
6AngstGeweld 6.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

mrt zo 31 11:15 Young Masters: Academisten van het Concertgebouworkest
klassieke muziek
Hiddden Secrets
13.-, tot 12 jr. € 5,50
VN:F [1.9.18_1163]

mrt za 30 20:30 Javier Guzman: Gùzman – try-out, nog enkele kaarten beschikbaar
kleinkunst
Alle Voorstellingen
19.-
VN:F [1.9.18_1163]

mrt vr 29 19.30 Vechtstede College: Faust into the Wild
Alle Voorstellingen
€ 7,50
VN:F [1.9.18_1163]

mrt vr 29 19.30 Vechtstede College: Faust into the Wild
Alle Voorstellingen
€ 7,50
VN:F [1.9.18_1163]