jan zo 13 Houtje Touwtje: Vos en Haas 3 – Vos schept op

City of Wesopa > Houtje Touwtje: Vos en Haas 3 – Vos schept op

AANVANG 14:00 uur ENTREE €10.50, kinderen € 8.-

GENRE:

Vos houdt vooral van zoetigheid, Haas eet het liefst gezonde wortels.

Een lekkere vertelvoorstelling met vrolijke poppen, opzwepende liedjes en verse ingrediënten!

Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij is een verrassing aan het koken voor Haas. Als Vos even weg is werpt Haas, stiekem, een blik in de pan. Vos is woest! Hij wil geen eten uit blik, hij kookt zelf alleen maar vers!
Vos houdt vooral van zoetigheid, Haas eet het liefst gezonde wortels. Dan bedenkt Vos, die gek is op eten én koken, een briljant plan: hij gaat een taart maken die lekker is én gezond. En de kinderen mogen meehelpen.
Een vertelvoorstelling met vrolijke poppen, opzwepende liedjes en verse ingrediënten! In de Vos en Haas trilogie (naar de beroemde boeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing), komt Houtjetouwtje met het derde verhaal in de reeks: Vos schept op, een culinaire voorstelling over langs elkaar heen praten, samen koken en lekker smikkelen en smullen.
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Casper Oorthuys, Luca Stappers, Arjen Dijkstra
Thema: (samen) koken en gezond eten, vriendschap, (prenten)boeken

Over HoutjeTouwtje

ALLES ZELF MAKEN
Met eenvoudige middelen, ogenschijnlijke nonchalance en een goede dosis verbeelding laten de mannen van jeugdtheatergroep HoutjeTouwtje verhalen tot leven komen uit hun reizende boekenkast, het vaste decor voor wervelende vertellingen in scholen, parken, bibliotheken, festivals en theaters.
In onze voorstellingen maken we gebruik van een heel scala aan theatrale middelen: rond ons mobiele decor, als spil van iedere voorstelling, lezen we voor uit boeken, spelen we, dansen en zingen we onze verhalen, meestal bevolkt worden door handgemaakte poppen.

VOS EN HAAS TRILOGIE
Naast de twee bovengenoemde zal in 2019 onze derde voorstelling uit de onze Vos en Haas trilogie in première gaan: Vos schept op, wederom gemaakt naar de geliefde kinderboeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong Khing. En onze reizende bibliotheek staat gevuld met nog vele, vele andere boeken en verhalen die erop wachten gelezen, voorgedragen en gespeeld te worden!

Vos-schept-op-2 (2)
Vos-schept-op-3 (1)
Vos-schept-op-1
Houtje Touwtje: Vos en Haas 3 - Vos schept op, 3.7 out of 5 based on 3 ratings


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
4+, Alle Voorstellingen, familievoorstelling, Jeugd

januari 2019

jan do 31 20:00 Mary Shelley
drama film
Alle Voorstellingen
9AngstGrof Taalgebruik 8.50
VN:F [1.9.18_1163]

jan wo 30 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

jan zo 27 14:00 Hotel Transsylvania 3
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
6AngstGeweld 6.50
VN:F [1.9.18_1163]

jan zo 27 11:15 Carl van Reenen en Kwintet Grupo d’Aro: Ontmoeting Klassiek en Tango
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
13.-, kinderen tot 12 jr. € 5,50
VN:F [1.9.18_1163]

jan za 26 16.00 De City Speelt: In de Leegte van de Dagen, O.A.Z-gebouw
theatergroepen
Nieuws
vrij entree
VN:F [1.9.18_1163]