jan wo 02 Theaterstraat: Pim Pam Paars

City of Wesopa > Theaterstraat: Pim Pam Paars

AANVANG 10:30 uur ENTREE 8.-

GENRE:

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond.

VOORSTELLING WORDT VERPLAATST NAAR LATERE DATUM!!!!!

Pim Pam Paars is een komische, muzikale performance waarbij je, je in een levend schilderij waant, vol bonte kleuren en dansende vormen.

De theatermakers Suzanne Bakker en Rianne Meboer lieten zich voor deze woordeloze voorstelling inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van kunstenaar Wassily Kandinsky.
Pim Pam Paars is een komische, muzikale performance waarbij je, je in een levend schilderij waant, vol bonte kleuren en dansende vormen.

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. “Plop.” Een kleinere blauwe cirkel springt te voorschijnt en doet een gek dansje om het vierkant heen. En: “Whooei”, een rode driehoek, 2 oranje strepen en 5 groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze een plekje en ontstaat er een prachtig landschap in alle kleuren van de regenboog.

Tot slot worden ook de kinderen uitgenodigd in deze wonderlijke wereld. Als kleine kunstenaars kunnen ze zelf verder creëren en spelen. Het decor van de voorstelling verandert in een interactieve speelinstallatie.

De Theaterstraat is een collectief van theatermakers gevestigd in Amsterdam-Noord en bestaat uit Arthur Kneepkens, Anouke de Groot, Cyrelle Failé, Daan Bosch, Suzanne Bakker en Rianne Meboer.
In de Theaterstraat werken schrijvers, acteurs, regisseurs, theaterdocenten, dramaturgen en ontwerpers aan zowel individuele als gezamenlijke theaterprojecten.
De projecten van de Theaterstraat kennen allen een andere invalshoek, welke per project en per theatermaker verschilt.
Deze diversiteit zorgt voor een grote variatie aan activiteiten: van festivals, toneelvoorstellingen, talkshows, educatie-programma’s, jeugdtheater, locatietheater, bewegingstheater, straattheater, beeldende installaties, hedendaagse clownerie, tot literair variété.

pim pam paars 1
© Moon Saris
© Moon Saris


Wesopa nieuws

2+, Wesopa nieuws

januari 2019

jan do 31 20:00 Mary Shelley
drama film
Alle Voorstellingen
9AngstGrof Taalgebruik 8.50
VN:F [1.9.18_1163]

jan wo 30 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

jan zo 27 14:00 Hotel Transsylvania 3
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
6AngstGeweld 6.50
VN:F [1.9.18_1163]

jan zo 27 11:15 Carl van Reenen en Kwintet Grupo d’Aro: Ontmoeting Klassiek en Tango
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
13.-, kinderen tot 12 jr. € 5,50
VN:F [1.9.18_1163]

jan za 26 16.00 De City Speelt: In de Leegte van de Dagen, O.A.Z-gebouw
theatergroepen
Nieuws
vrij entree
VN:F [1.9.18_1163]