dec zo 23 Meneer Monster: De Rovers – Afgelast wegens ziekte

City of Wesopa > Meneer Monster: De Rovers – Afgelast wegens ziekte

AANVANG 16:00 uur ZAAL OPEN 15:30 UUR ENTREE 12.50, tot 12 jr. € 10,-

GENRE:

De voorstelling is helaas afgelast i.v.m ziekte van een van de muzikanten. Hij zal later worden ingehaald. Kaartjes blijven geldig. Degenen die een kaartje hebben worden op de hoogte gehouden.

De nieuwe Meneer Monster familievoorstelling.

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar.De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk.Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.De Rovers is een tekstloze voorstelling (language nog probleem)boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos).De Rovers is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismore Australië
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

De Rovers
Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.
Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’ , ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’.

Félice Hofhuizen.Meneer Monster.Rovers.2.dec.2018-1-32
Félice Hofhuizen.Meneer Monster.try out.Meervaart.9.dec.2018-1-28
Félice Hofhuizen.Meneer Monster.Rovers.2.dec.2018-1-4
Félice Hofhuizen.Meneer Monster.try out.Meervaart.9.dec.2018-1-3
Félice Hofhuizen.Meneer Monster.Rovers.2.dec.2018-1-16


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
3+, Alle Voorstellingen, familievoorstelling, Jeugd

februari 2019

feb do 28 20:00 The Wife
film
Alle Voorstellingen
alGrof Taalgebruik 8.50
VN:F [1.9.18_1163]

feb wo 27 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

feb zo 24 14:00 Louis en de Aliens
film jeugd
Alle Voorstellingen
6Geweld 6.50
VN:F [1.9.18_1163]

feb zo 24 11:15 koffieconcert: trio Ellen Valkenburg, Helena Basilova, James Oesi
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
13.-, tot 12 jr. € 5,50
VN:F [1.9.18_1163]

feb za 23 20:30 Marjolein van Kooten: Ik zie de Bui al hangen
kleinkunst
Alle Voorstellingen
17.-
VN:F [1.9.18_1163]