nov wo 21 Cityquiz

City of Wesopa > Cityquiz

AANVANG 20.30 uur ENTREE 20.- per team

GENRE:

Een gezellige avond waarbij je na afloop het gevoel hebt dat je toch slim bezig bent geweest.

Met je team beantwoord je vragen over geschiedenis, muziek, film, cultuur, actualiteit, sport en nog veel meer onderwerpen, waarvan je je niet besefte dat je er iets over wist. De beste teams plaatsen zich voor de finale aan het eind van het seizoen. Wie kan er daarna trots door ons stadje lopen als de slimste Weesper? Een einde jaars quiz staat ook op het programma. Kun je nu al voorbereiden. Inschrijven kan via cityquiz@wesopa.nl

Allemaal weer fris en verkwikt? Even helemaal quizloos geweest of toch stiekem geoefend? Vastbesloten om dit seizoen echt te gaan pieken of gewoon weer zien hoe ver je komt? Het quizseizoen gaat weer beginnen! Op woensdag 20 september kan iedere quizliefhebber weer zijn of haar hart ophalen vanaf 20.30 uur in de foyer van de City of Wesopa.

Schrijf je in met een team en beleef de unieke mengeling van spanning, ligt op het puntje van m’n tong, ’o ja, wat stom’ en verbazing dat je teamgenoot zo maar het goede antwoord weet. Onze er ervaren quizmasters, bij andere gelegenheden zelf lid van vaak winnende teams, leiden je met vaste hand door de avond. Gunstige bijkomstigheid is dat het barteam ook de nodige ervaring heeft, wat er aan bijdraagt dat de avond ook nog gezellig wordt. Bereid je voor op topografie, film, geschiedenis, literatuur, sport, maar ook op bv. de 10 langste rivieren (maar dan niet rivieren), Griekse mythologie, politiek en actualiteit.

Wees er op tijd bij met het opgeven van je team, er is plek voor 14 teams per avond. Geef je op: cityquiz@wesopa.nl.

 

cityquiz3
quiz 18
cityquiz4
cityquiz6
Quiz xl winnaars


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Cityquiz, evenement, nederlands gesproken

december 2018

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 13:00 De Fabeltjeskrant en de Grote-Dierenbos Spelen
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
al 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec za 29 20:00 film
film
Nieuws
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec vr 28 20.30 Eindejaarsquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.-
VN:F [1.9.18_1163]