sep do 13 Buurman en Buurman hebben een nieuw Huis

City of Wesopa > Buurman en Buurman hebben een nieuw Huis

AANVANG 14:00 uur ENTREE 6.-

GENRE:

De twee buurmannen hebben in de loop der jaren ook heel wat verschillende huizen gehad.

Buurman en Buurman gaan al heel wat jaren mee. Ze hebben in hun tijd al heel wat spannende avonturen beleeft, huizen en apparaten verbouwd…

In plaats van de voorstelling “Het Muizenhuis” wordt de laatste film van Buurman en Buurman vertoond op zondag 23 september 14.00 uur voor iedereen van 3 jaar en ouder.

De twee buurmannen hebben in de loop der jaren ook heel wat verschillende huizen gehad. Van kleine huisjes tot kleurrijke huizen naast elkaar, met een flinke tuin – hoe ouder de mannen worden, hoe groter en uitgebreider hun domeinen worden. In buurman en buurman hebben een huis draait het niet alleen om de huizen zelf, maar ook vooral om avonturen in de tuin. Buurman en Buurman gaan al heel wat jaren mee. Ze hebben in hun tijd al heel wat spannende avonturen beleeft, huizen en apparaten verbouwd… waarbij de situatie telkens van heel simpel uitloopt tot een complete chaos. Toch weten de positieve mannen telkens weer het fijne in de situatie te ontdekken en te omarmen. Pat en Mat (want zo heten te buurmannen) gaan er voor en staan elkaar door dik en dun bij. De schoorsteen vegen met een stofzuiger en een drone, dat kun je natuurlijk proberen. Buurman & Buurman, immer inventief, maken het probleem er alleen maar groter mee, zoals dat hoort in de geliefde Tsjechische poppenanimatieserie. In Buurman & Buurman hebben een nieuw huis zijn gloednieuwe afleveringen te zien, met zorg gemaakt door de animatiestudio van Marek Beneš, de zoon van Buurman & buurman-bedenker Lubomír Beneš, die in 1995 overleed. De Nederlandse stemmen worden weer monter ingesproken door Kees Prins en Siem van Leeuwen. ‘Es effe kijken hoor. Oh, dat gaat niet goed. Geeft niks. Goed gedaan buurman! A je to.’

buurman 1
buurman_en_buurman_hebben_een_nieuw_huis 3
buurman_en_buurman_hebben_een_nieuw_huis 2
buurman_en_buurman_hebben_een_nieuw_huis 4
buurman--buurman-hebben-een-nieuw-huis-5


VN:F [1.9.18_1163]
Wesopa nieuws

september 2018

sep zo 30 14:00 Incredibles 2 Nederlands gesproken
film jeugd
Alle Voorstellingen
6 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep za 29 20:00 evenement
film
evenement
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep vr 28 20:30 Hans Dulfer: Dulfer Plays Blues Leadbelly – uitverkocht.
Theaterconcert
Alle Voorstellingen
17.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep do 27 20:00 film
film
evenement
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

sep do 27 20:00 Utøya
film
Alle Voorstellingen
12AngstGeweld 8.-
VN:F [1.9.18_1163]