jun za 30 Weesp Gastvrij muziek avond

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Muziek > Weesp Gastvrij muziek avond

AANVANG 20:30 uur ZAAL OPEN 20:00 UUR ENTREE 5.-

GENRE:

Een gezellige muzikale avond voor wie van stevige Blues en rock houdt!

(er mag gedanst worden).

 

Avond grote zaal
“Het dak eraf!!”
20.30 21.30 Rhumble ’n Blues classic blues rock,

Rhumble ’n Blues (voorheen  Black Door Men) ; classic blues rock van young of mind collective bestaande uit Elbert -drums (Weesp), Ben-bas  (Purmerend), Toni -gitaar (Diemen), Bruno – keys (Diemen) en Wouter-sang  (Amsterdam Ijburg). Sinds begin 2017 in deze samenstelling bij elkaar en spelen een mix van covers van Steve Ray Vaughn, Julian Sas, Joe Bonamassa, Jimi Hendrix, John Mayor en zoals de band-naam al doet vermoeden van the Doors. Geen geijkt platgespeeld cover-repertoire dus.

22.00 24.00 Nasty Noises old covers & rock, De band ‘NASTY NOISES’ speelt Old Covers en Rock & amp; Roll.
De groep is sterk beïnvloed door muziek van oa. J.J. Cale, Carl Perkins, Johnny Cash, Rolling Stones etc. De drie gitaristen zijn docenten van de Universiteit van Amsterdam. De band treedt daarom vaak op in sociëteiten. ‘Nasty Noises’ is zang, 2 heldere en soms krakende gitaren, bas en ritme, energiek, zuiver en meeslepend. Het dak gaat er af!

gastvrij backdoorman ipv
gastvrij nasty noises


engelstalig

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, engelstalig, evenement, Muziek