jun za 30 Weesp Gastvrij muziek middag

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Muziek > Weesp Gastvrij muziek middag

AANVANG 13.00 uur ZAAL OPEN 12.30 UUR

GENRE:

Een gezellige inloop-middag met veel muziek en een beetje dans.

Maak kennis met ons theater; gratis entree.

Deze dag staat in het teken van muziek voor jong en oud(er), maar we beginnen met spetterende optredens van dansstudio van Harten met wel 60 dansers.

Het huiskoor van de City of Wesopa, The City Singers, nemen het podium over en daarna komt  5th Dimension zodat het publiek kan genieten van popmuziek uit de jaren 60-90. We besluiten de middag in de grote zaal met optredens van jonge muzikanten van de Muziektuinclub die onder andere eigen nummers zullen laten horen.

Tussen 17 en 18 uur zijn er twee optredens in het theatercafé met eerst Home Alone en daarna Colour the Time.

’s Avonds is het feest in de grote zaal met van 20.30 uur Rhumble ’n Blues en vanaf 22 uur gaat het dak er af met de band Nasty Noises.

Van 13-18 uur entree gratis.
Van 20-24 uur entree 5 euro.

PROGRAMMA
Middag grote zaal
13.00 13.30 Dansschool van Harten streetdance met Hart en Ziel, we beginnen met spetterende optredens met wel 60 dansers.

13.45 – 14.15 the City Singers Koor, een van de groepen binnen de City is “The City Singers”. Dit gemengd koor, opgericht in oktober 1995, bestaat uit ruim 40 leden. Wij zijn een laagdrempelig koor waar muzikaliteit door de jaren heen op een hoger plan is gebracht zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen. Ons repertoire beslaat een breed scala, van pop tot musical en  Golden Oldies”.

14.30 15.30 5th Dimension Cover-Pop, 5th Dimension speelt de wat steviger pop nummers uit de periode 50 tm 90 (ongeveer). Denk dan aan Eric Clapton en Pink Floyd maar ook nummers als Wooly Booly van eendagsvliegen als Sam the Sham and the Farao’s. Soms komen ook Oerend hard en de Sheuvelblues voorbij. Kortom: gewoon lekkere muziek.

15.45 17.00 Muziektuinclub Kidsbands, De kinderen van de verschillende bands van de muziektuinclub spelen weer de sterren van de hemel. Zie hoe zij hun debuut maken op het Weesper City podium of al verder gevorderd zijn. Dankzij de bezielende leiding van Joachim Bosboom en zijn team ontwikkelen de kinderen hun muzikaal talent.

“Happy Hour” in Theatercafé
17.00 17.30 Home Alone akoestisch pop trio,

Wij heten Home Alone (Mark van Loon gitaar,zang, Thijmen van Loon cajon en Esther Bergmeijer zang/sax) en noemen onszelf een akoestisch pop-trio. Nummers die wij spelen zijn o.a. van Lianne la Havas, Erykah Badu en Caro Emerald.

17.30 18.00 Colour the time zang & gitaar, eigen werk.

Het duo ‘COLOUR THE TIME’ maakt authentieke en eigen akoestische muziek bijzonder, verrassend, spannend en sfeervol. De ene keer herinnert de muziek aan witte handschoenen, flonkerend zilver, vreugde en passie. De andere keer aan drama, vervlogen tijden en onbeantwoorde liefde.

18.00 20.00 Pauze

 

gastvrij vanharten
gastvrij city singers
gastvrij 5th dimension victor
gastvrij 5th dimension kadek
gastvrij 5th dimension guus
gastvrij 5th dimension
gastvrij muziektuinclub
home alone
gastvrijcolor the time


engelstalig

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, engelstalig, evenement, Muziek