jun za 02 The City Singers: Viva la Vida 2e concert

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Muziek > The City Singers: Viva la Vida 2e concert

AANVANG 14:30 uur ENTREE 10.-

GENRE:

Viva la Vida

Wij zijn levensgenieters! Daarom zingen we en treden we voor u op. Dit jaar is er hard gewerkt met … (lees verder hieronder)


Wij zijn levensgenieters! Daarom zingen we en treden we voor u op. Dit jaar is er hard gewerkt met de nieuwe dirigent en pianist die zich beiden al hebben laten gelden bij voorgaande optredens: De AH, het Kerstkorenfestival, Paradiso, noem maar op.

We brengen u dan ook nummers uit het leven gegrepen, onderwerpen die we allemaal kennen. Warme nachten, hoe fantastisch de wereld is als je er maar naar wilt kijken. De mooie zaken, maar ook de wat treurigere ballades worden afgewisseld met her en der een vrolijke noot. In ons kikkerlandje genieten we een beetje extra als we aan de kust zijn.

Viva-la-Vida_posterAlle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Muziek, Theatergroepen