jun vr 08 Zinderende finale City Quiz beslist op half punt

City of Wesopa > Zinderende finale City Quiz beslist op half punt

GENRE:

Ook al heet het team dat met een half punt verschil wint Geen Idee, van hun overwinning zijn ze zich zeer bewust

De temperatuur steeg samen met de spanning naar een hoogtepunt op woensdag 6 juni. De beste teams van het seizoen 2017-2018 streden om de onmetelijke eer zich het beste quizteam van Weesp te mogen noemen.

Zinderende finale City Quiz beslist op half punt

De temperatuur steeg samen met de spanning naar een hoogtepunt op woensdag 6 juni. De beste teams van het seizoen 2017-2018 streden om de onmetelijke eer zich het beste quizteam van Weesp te mogen noemen. De vragen zijn soms pittig, helemaal wanneer je je geen voorstelling kunt maken van hoe Beyoncé’s jeugdfoto er uit ziet. En soms makkelijker bv. bij het herkennen van de reclame tune van Unox. De sfeer tussen de teams is uiterlijk gemoedelijk, maar onder de oppervlakte best gespannen. Er is zelfs een team dat zich in de pauzes buiten van de anderen afzondert, maar dat kan ook aan de hitte liggen. Gelukkig is aan de de drankomzet de spanning niet te merken. Of juist wel, gelet op de hoogte ervan. De vrolijke sfeer wordt af en toe met een juichkreet onderstreept. Niet direct omdat iemand het goede antwoord wist, dat gebeurt vaker, maar omdat op de Pieter Tammens Bingo wordt gescoord. Voor deze gelegenheid hebben alle teams een formulier voor zich liggen met uitspraken die Pieter vaak gebruikt.
Ook al heet het team dat met een half punt verschil wint Geen Idee, van hun overwinning zijn ze zich zeer bewust. De vijf mannen nemen glunderend het applaus, de beker en de Wispe pakketten in ontvangst van quizmaster Pieter Tammens. Die bouwde bij het bekend maken van de uitslag op het moment suprême (bingo!) de spanning met zijn welluidende stemgeluid vakkundig op. Het hoge niveau van de teams blijkt uit het feit dat de eerste drie teams ieder slechts een half punt van elkaar staan. Geen idee heeft over de acht rondes een gemiddelde score van bijna 8,5 punten. Misschien toch een andere naam in het volgende seizoen? Gefeliciteerd! De beste van Weesp.

geen idee
finale2
finale6
finale4
finale1
finale3


Blog/Recensie

februari 2019

feb do 28 20:00 The Wife
film
Alle Voorstellingen
alGrof Taalgebruik 8.50
VN:F [1.9.18_1163]

feb wo 27 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

feb zo 24 14:00 Louis en de Aliens
film jeugd
Alle Voorstellingen
6Geweld 6.50
VN:F [1.9.18_1163]

feb zo 24 11:15 koffieconcert: trio Ellen Valkenburg, Helena Basilova, James Oesi
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
13.-, tot 12 jr. € 5,50
VN:F [1.9.18_1163]

feb za 23 20:30 Marjolein van Kooten: Ik zie de Bui al hangen
kleinkunst
Alle Voorstellingen
17.-
VN:F [1.9.18_1163]