jun vr 08 Zinderende finale City Quiz beslist op half punt

City of Wesopa > Zinderende finale City Quiz beslist op half punt

GENRE:

Ook al heet het team dat met een half punt verschil wint Geen Idee, van hun overwinning zijn ze zich zeer bewust

De temperatuur steeg samen met de spanning naar een hoogtepunt op woensdag 6 juni. De beste teams van het seizoen 2017-2018 streden om de onmetelijke eer zich het beste quizteam van Weesp te mogen noemen.

Zinderende finale City Quiz beslist op half punt

De temperatuur steeg samen met de spanning naar een hoogtepunt op woensdag 6 juni. De beste teams van het seizoen 2017-2018 streden om de onmetelijke eer zich het beste quizteam van Weesp te mogen noemen. De vragen zijn soms pittig, helemaal wanneer je je geen voorstelling kunt maken van hoe Beyoncé’s jeugdfoto er uit ziet. En soms makkelijker bv. bij het herkennen van de reclame tune van Unox. De sfeer tussen de teams is uiterlijk gemoedelijk, maar onder de oppervlakte best gespannen. Er is zelfs een team dat zich in de pauzes buiten van de anderen afzondert, maar dat kan ook aan de hitte liggen. Gelukkig is aan de de drankomzet de spanning niet te merken. Of juist wel, gelet op de hoogte ervan. De vrolijke sfeer wordt af en toe met een juichkreet onderstreept. Niet direct omdat iemand het goede antwoord wist, dat gebeurt vaker, maar omdat op de Pieter Tammens Bingo wordt gescoord. Voor deze gelegenheid hebben alle teams een formulier voor zich liggen met uitspraken die Pieter vaak gebruikt.
Ook al heet het team dat met een half punt verschil wint Geen Idee, van hun overwinning zijn ze zich zeer bewust. De vijf mannen nemen glunderend het applaus, de beker en de Wispe pakketten in ontvangst van quizmaster Pieter Tammens. Die bouwde bij het bekend maken van de uitslag op het moment suprême (bingo!) de spanning met zijn welluidende stemgeluid vakkundig op. Het hoge niveau van de teams blijkt uit het feit dat de eerste drie teams ieder slechts een half punt van elkaar staan. Geen idee heeft over de acht rondes een gemiddelde score van bijna 8,5 punten. Misschien toch een andere naam in het volgende seizoen? Gefeliciteerd! De beste van Weesp.

geen idee
finale2
finale6
finale4
finale1
finale3


Blog/Recensie

december 2018

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 13:00 De Fabeltjeskrant en de Grote-Dierenbos Spelen
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
al 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec za 29 20:00 film
film
Nieuws
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec vr 28 20.30 Eindejaarsquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.-
VN:F [1.9.18_1163]