mei do 31 WAT GAAN WE ZIEN HET KOMENDE THEATERSEIZOEN?

City of Wesopa > WAT GAAN WE ZIEN HET KOMENDE THEATERSEIZOEN?

GENRE:

Vanaf vandaag staat de programmering voor het komende seizoen online. Kijk op onze website www.wesopa.nl voor alle informatie. 

Er zijn een paar voorstellingen die zeker snel uitverkocht zullen raken. Dus bestel vlug. Je bespaart ook nog, want 5 kaartjes tegelijkertijd besteld geeft altijd 10% korting.
Het lijkt wel alsof het komende theaterseizoen alleen maar uit hoogtepunten bestaat. Het begint al met muziek. Ex Weesper Hans Dulfer komt terug naar Weesp, En Carel Kraaijenhof met zijn bandoneon. Eric Vloeimans komt opnieuw de zaal vullen en Angela Groothuizen. En we krijgen de Story of Simon and Garfunkel te horen. Louter grootheden in hun vak komen naar de City.
De toneelstukken die we gaan zien doen hier niet voor onder. Om te beginnen met MA, het spraakmakende stuk over dementie gebaseerd op het boek van Hugo Borst. Daarna komt niemand minder dan topacteur Kees hulst (van Hendrik Groen) in ons theater met een aangrijpend stuk. En Helmert Woudenberg brengt Simon Carmiggelt weer tot leven.
Hoe komt de cabaretprogrammering daar nog overheen? Wat dacht je van Martijn Koning? En de onnavolgbare en hilarische Katinka Polderman. En… niemand minder dan Javier Guzman komt voor het eerst naar ons theater.

Bij de jeugdvoorstellingen maken we onderscheid tussen familievoorstellingen op zondagmiddag, met onder andere het Muizenhuis en de nieuwe voorstelling van Fatsnerran, de Noordwachter. En voor de kleinsten op woensdagochtenden. Bijvoorbeeld het prachtige beeldende Brrroemmm!
Ook klassieke muziek op de zondagochtend belooft veel met bijvoorbeeld James Oesi die, als haast niemand anders, de contrabas weet te gebruiken als solo instrument. En dan hebben we de evenementen zoals het muziek filmfestival. Dat is inmiddels aan de 6e editie toe, maar er komt ook iets totaal nieuws: het Sportfilmfestival. Het maakt ons razend nieuwsgierig, maar kwaliteit en sfeer is gegarandeerd. En dan hebben we natuurlijk nog onze eigen huisgroepen, de City Singers en De City Speelt met onder andere een groot project over Eenzaamheid.

Dit was nog lang niet alles. Kijk op de website en laat je verrassen.
Rob ’t Hart
Voorzitter

Javier Guzman Guzmán - Fotograaf Chloé Leenheer a
DulferBluesLiggendRGB_Credit_Gerard_Wessel a
Kees-van-Amstel-Een-bang-jongetje_liggend-©Raul-Neijhorst a
Rovers-defvoor_nu-liggend a
Kik - Angela Groothuizen - Lueke binge - © Lola Salomé Mooij (liggend) a
beeld-Kees-en-Esther.-Laatste-Paar-Dagen
broemmm 2 a


Wesopa nieuws

februari 2019

feb do 28 20:00 The Wife
film
Alle Voorstellingen
alGrof Taalgebruik 8.50
VN:F [1.9.18_1163]

feb wo 27 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

feb zo 24 14:00 Louis en de Aliens
film jeugd
Alle Voorstellingen
6Geweld 6.50
VN:F [1.9.18_1163]

feb zo 24 11:15 koffieconcert: trio Ellen Valkenburg, Helena Basilova, James Oesi
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
13.-, tot 12 jr. € 5,50
VN:F [1.9.18_1163]

feb za 23 20:30 Marjolein van Kooten: Ik zie de Bui al hangen
kleinkunst
Alle Voorstellingen
17.-
VN:F [1.9.18_1163]