mei za 05 Patrick Laureij: Try-out met voorprogramma – uitverkocht

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Cabaret > Patrick Laureij: Try-out met voorprogramma – uitverkocht

AANVANG 20:30 uur ENTREE 16.50

GENRE:

Onverschrokken gaat hij actuele thema’s als moslimterrorisme en racisme te lijf.

Het kan snel gaan in één jaar. Afgelopen seizoen in Carré, én in de Ziggo Dome, en nu komt hij met een try out van zijn tweede programma naar Wesopa. Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen.
Verzoek van Patrick: “zeg dat alle lekkere wijven vooraan moeten zitten”.

Patrick Laureij
Try-out met voorprogramma

Patrick Laureij was te laat met het inleveren van een tekst voor deze site. Wij als theater willen u, het geliefde publiek, laten weten dat wij dat spijtig vinden, maar als we zelf iets over hem verzinnen doen wij u tekort. Deze tekst is trouwens geschreven voordat zijn eerste show, Dekking Hoog, is opgenomen. Wij gaan ervan uit dat wanneer u dit leest, het is uitgezonden en we allemaal weten wie hij is en niet kunnen wachten om hem live te zien. Ik krijg nu wel een app binnen van Patrick, hij schrijft: “zeg dat alle lekkere wijven vooraan moeten zitten”.
Nou goed, voor de zekerheid hier wat citaten over hem:
De pers over Dekking Hoog:

Volkskrant: Patrick Laureij blijkt een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen
“Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. Deze gozer heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen. Hij veroorzaakt hilariteit met verhalen over afkoelen in de HEMA, blozen in de klas en een roos kopen voor je vriendin. Het contrast tussen stoer en gevoelig wordt gretig uitgespeeld. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.”

Parool: Ontmand door thee met muffins
“Dit debuutprogramma is een mozaïek van waarnemingen en gedachten zoals je het niet vaak ziet. Heel geestig is de scène waarin zijn vriendin thee en muffins koopt als ze naar de film gaan. Hij voelt zich direct ontmand. Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.”

NRC: Komische hyperbolen en de logica van de man van de straat
“Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. Maar hij is ook bedreven in een iets onschuldiger soort kolder. Over de kranten die elke dag een nieuw nummer vol nieuwe lesstof bij hun abonnees laten bezorgen: ‘Niet te doen, man!’ (…) Dit is een programma als kennismaking met een nieuw talent. “

Sociale media
Facebook: Patrick.Laureij
Twitter: @PatrickLaureij
Instagram: @Patrick Laureij

Patrick Laureij - tryout 1
Patrick Laureij: Try-out met voorprogramma - uitverkocht, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Cabaret

juli 2019

jul do 04 20:00 film
film
Alle Voorstellingen
8.-
VN:F [1.9.18_1163]