apr zo 22 Wesopa Live Muziekpodium

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Jeugd > Wesopa Live Muziekpodium

AANVANG 15.00 uur

GENRE:

Het podium in Weesp voor amateurmusici onder het motto: “Muziek en gezelligheid, gezelligheid en muziek”.

Dit Wesopa Live Muziekpodium staat weer bol van de muziek voor jong en oud en iedereen daar tussenin. Ook een keer meedoen? Meld je aan bij muziekpodium.nl. Voor alle leeftijden en alle stijlen (maar wel muziek!).

 

Opgelet: alle bands beginnen een uur later dan eerder vermeld, we beginnen om 15.00 uur! De volgorde kan van opkomst kan veranderen.

15.00 -16.00 uur Muziektuinclub.

Jongerenbands spelen de sterren van de hemel onder de bezielende leiding van Joachim Bosboom en zijn team.

16.00 Intermezzo: Aedan.

Deze jongeman zingt solo. Vandaag zing hij “lost” en “whats up”. Daarbij wordt hij begeleid door de band 5th Dimension.

16.15 – 17.00 uur Big Tuesdays

Big Tuesdays bestaat ruim acht jaar uit een hechte groep muzikanten onder leiding van trompetist Dirk Beets.  Nu Jazz, soul- en funknummers worden door Big Tuesdays swingend en met veel energie gebracht. Denk aan artiesten als Eli Reed, Paloma Faith, Alain Clarck, en de Tedeschi Trucksband. De grote blazerssectie en de arrangementen van Dirk geven de band een eigen geluid. De band speelt op festivals, feesten en verschillende podia in en rond Amsterdam. De bandleden die iedere week van dinsdagavond de vrolijkste avond van de week maken zijn: Emilie (zang), Fatima(zang), Rolf , toetsen, Bas (gitaar), Kees ( basgitaar), Mirjam ( drums), Ernst (trompet), Marcel ( trombone) , Loeki ( tenorsaxofoon), Merel ( altsaxofoon), Inge( altsaxofoon), Esther(altsaxofoon), Astrid (sopraansaxofoon).

17.00 – 18.00 uur ‘NASTY NOISES’

Zij spelen  Old Covers en Rock & Roll.

De groep is sterk beïnvloed door muziek van oa. J.J. Cale, Carl Perkins, Johnny Cash, Rolling Stones etc. De drie gitaristen zijn docenten van de Universiteit van Amsterdam. De band treedt daarom  vaak op in sociëteiten. ‘Nasty Noises’ is zang, 2 heldere en soms krakende gitaren, bas en ritme, energiek, zuiver en meeslepend. Het dak gaat eraf.

Voor de (amateur) muzikant is het muziekpodium een unieke mogelijkheid om op te treden op het podium van de City of Wesopa,  ondersteund door goede versterking en met technici die van wanten weten.

Welke stijl? Dat maakt niet uit. Tot nu toe ligt het accent op popmuziek en bandjes  maar er zijn ook al optredens gepland van zangers en zangeressen, twee bigbands en een gitaar-duo.  Klassiek is ook mogelijk alsmede cabaret, maar dan wel de liedjes, het moet tenslotte wel muziek zijn. Ook worden er nu contacten gelegd met nieuwe Weespers uit andere landen. Ook voor hen staat het muziekpodium natuurlijk open. Het muziekpodium  wordt steeds geopend door de jeugdige muzikanten van de Muziektuinclub, onder leiding van Joachim Bosboom. Zij spelen van 15.00 tot 16.00 uur. Daarna volgen de andere optredens.

mff2
Aedan, Wesopa Live
twilight_hangout
big tuesdays
nasty noises
Wesopa Live Muziekpodium, 4.0 out of 5 based on 2 ratings


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Jeugd, Muziek

juli 2019

jul do 04 20:00 film
film
Alle Voorstellingen
8.-
VN:F [1.9.18_1163]