Feb za 10 Wesopa Live Bandjes festival 10 februari 2018

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Jeugd > Wesopa Live Bandjes festival 10 februari 2018

AANVANG 20:00 uur ENTREE 5.-, tot 12 jaar vrij entree!

GENRE:

De Muziektuin organiseert samen met het theater het Wesopa Live bandjesfestival in Theater City of Wesopa.

Vandaag is het de beurt aan de jongeren. Deze coole gasten van o.a. het Vechtstede college weten wel wat rocken is! Maar er is ook ruimte voor mooie singer songwriting acts. Gast bands en acts uit de talent opleidingen van o.a. Muziekschool Amsterdam en de Dutch School of Popular Music maken deze avond tot een waar muziekfeestje!


Wesopa Live  Bandjesfestival!

Het Wesopa Live bandjesfestival is elk jaar weer een belangrijk live music hoogtepunt bij de Muziektuin Weesp en Theater Wesopa. Dit jaar staat het festival in het teken van talentontwikkeling. Daarom spelen dit jaar niet alleen de bands uit Weesp e.o. maar op zaterdag ook bands van diverse talentopleidingen uit Amsterdam (o.a. MA Pop Academy en Dutch School of Popular Music).

Muziektuin / Vechtstede

De TJOIK’s – Band van Karel, Oz, Joshua en Tigo.

Hallo, wij zijn De TJOIK’s. Wij zaten bij elkaar in groep 8 en zijn beste vrienden. Wij zijn sinds 2 jaar een band. Joshua is de pianist. Oz is de drummer. En Karel de saxofonist. Tigo zingt. We hebben in die tijd al veel nummers gespeeld. Eerst waren we gescheiden en later wilden we bij elkaar. Onze eerste coach was Nienke en daarna hadden Mike. We repeteren op de Donderdag avond, van 8 tot 9 uur. En treden meestal op in de City of Wesopa.

Rappel – Band van Mare, Lotte, Tijn, Cas en Bastiaan

Deze band van het vechtede college speelt het liefst covers en doet dat op overtuigende wijze! Coole sounds uit de synths, groovende drums en fraaie samenzang maakt deze band uniek.

Sophia

Hi, ik ben Sophia! Ik ben 15 jaar , en opgegroeid in Weesp. Op dit moment ben ik buiten mijn school erg veel bezig met muziek. Ik heb bijvoorbeeld vorig jaar de vooropleiding voor het conservatorium in Amsterdam gedaan, en ga nu 2 keer per week naar de Babette Labeij Music Academy. Ik schrijf graag mijn eigen liedjes, maar ik vind het ook fantastisch om aan bestaande liedjes een eigen twist te geven door ze bijvoorbeeld “stripped down” te zingen en mijzelf daarbij te begeleiden op gitaar.

RIFF – Wij zijn Ferron, Friso,Rohan, Dewi,Isa. We heten riff en spelen rock/pop muziek

Dewi op zang, Isa op Bass, Friso op gitaar, Rohan op keyboard, En Ferron op drums.

Muziekschool Barneveld

Lemonade Mulder

Dutch School of Popular Music

Lucid Vision.  Vrouwen komen van venus, mannen van mars.Lucid Vision’ komt gewoon uit Amsterdam maar is er niet minder spacend om.  Met hun zwevende synths, strakke drums en mystieke melodieën maken ze indie-rock met een kosmisch randje…  Bezetting:
Zang – Fabienne Julie Verhoeff, Drums – Sweder Al, Bas – Sem van Gennip, Toetsen – Daan Hutting, Gitaar – Chaim Wackie Eysten

Muziekschool Amsterdam

AMP – Band uit de talentopleiding van Muziekschool Amsterdam, Zij spelen diverse covers en eigen werk.

SMASH YOUR TRASH!

Percussie Pop Up Event door Muziektuin Smash your trash group.

 

 

tjoik!
rappel
riff
sophia
xjg9
Wesopa Live Bandjes festival 10 februari 2018, 4.0 out of 5 based on 1 rating


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Jeugd, Muziek

februari 2018

Feb wo 28 14:00 Marianne van Houten: Nijntje op de fiets – extra voorstelling uitverkocht
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb wo 28 10:30 Nijntje op de Fiets, uitverkocht – wachtlijst
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]