Jan zo 14 Wesopa Live Muziekpodium

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Jeugd > Wesopa Live Muziekpodium

Muziek en gezelligheid, gezelligheid en muziek. Daar draait het allemaal om bij het Wesopa Live Muziekpodium.

De derde editie van het Wesopa Live muziekpodium van dit seizoen vindt plaats in de Uitkijk, de gezellige boven-foyer van de City of Wesopa.

Wat is ook alweer de bedoeling van het muziekpodium? De City of Wesopa stelt haar podium beschikbaar voor amateur muzikanten die graag een keer op het podium willen staan. Publiek is daarbij van harte welkom en kan genieten van een keur aan optredens. Welke dat zijn wisselt per muziekpodium.

De toegang is gratis.

 

Voor de (amateur) muzikant is het muziekpodium een unieke mogelijkheid om op te treden op het podium van de City of Wesopa,  ondersteund door goede versterking en met technici die van wanten weten. Welke stijl? Dat maakt niet uit. Tot nu toe ligt het accent op popmuziek en bandjes  maar er zijn ook al optredens gepland van zangers en zangeressen, twee bigbands en een gitaar-duo.  Klassiek is ook mogelijk alsmede cabaret, maar dan wel de liedjes, het moet tenslotte wel muziek zijn. Ook worden er nu contacten gelegd met nieuwe Weespers uit andere landen. Ook voor hen staat het muziekpodium natuurlijk open.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk in verband met de promotie en de planning. Informatie en opgeven kan via muziekpodium@wesopa.nl. Wij nemen dan contact met je op. En voor het publiek?

14 januari  2018 van 14.00 tot 17.00 uur

gratis toegang

14.00- 14.30 uur Plan-B

Plan B speelt jazz en soul met hart en ziel. Van lichte swing songs van de Andrews Sisters en  Louis Prima tot de meeslepende klanken van Stevie Wonder en Bill Withers. Dit alles fijn meerstemmig gezongen door Arianne Bavinck, Isabelle von Balluseck en Frits Bil, en energiek begeleid door Peter Schütt (gitaar) en Frits Bil (gitaar).

14.30 – 14.45 Meaghan Bruyn zang & piano.

14.45 – 15.20 uur Patrick zingt Sinatra

Naast zijn rol als zanger van The Wetpaperboys, wil Patrick zijn liefde voor muziek op een andere manier uiten. Denk jaren ’50, New York, Chicago, zwarte sedans, vioolkoffers, gleufhoeden, rokerige clubs, krijtstreeppakken. Denk Sinatra. Maar dan in een modern jasje.

Speciaal voor u zingt Patrick Cohen de mooiste en bekendste liedjes van Frank Sinatra.

Fly me to the moon, Strangers in the night, New York, New York en vele anderen. Een heerlijk half uurtje nostalgie en amusement.

15.20 – 15.40 uur Feline Jakobs, zang & piano (Luc van Gessel).

15.40 – 16.00 uur Don en Evelien

Jamming neighbours! From funny Lady Gaga songs to the beauties of the Eurithmics and everything else we like!

16.00– 17.00 uur STEK

De jongens van STEK hebben geen lessen aan het Conservatorium van Amsterdam gevolgd, en ook niet ergens anders. Geen van hen heeft in New York les gehad van Alfred Schweinspan, en wat betreft recente international tours, daar heeft STEK niet in het voorprogramma gestaan. Niet opgewacht door menigtes op een vliegveld, geen goeroe in India, geen aanstormend talent, geen grote belofte. Soms ontdekt, af en toe geïmiteerd, waarschijnlijk gedownload, misschien een prijs gewonnen (maar dat laatste staat niet vast). Onbekend bij het grote publiek en ook bij het kleine. Niet afgezet door platenmaatschappijen, niet belazerd door een manager, niet bestolen door de commercie. Te laat voor Woodstock, te vroeg voor The voice of Holland. Geen overdosis, geen uitspattingen, en ook niet met een vliegtuig neergestort. Geen water bij de wijn, nog niet belastingplichtig. Pure, zuivere liedjes, nog niet onder de roem bezweken. Jongens, aardige jongens, weemoedig in de herfst wellicht, maar die eerst nog ‘t een en ander uitrichten willen. Denkend aan ‘t voorjaar dat zal komen na de winter voelen onze liedjes zich weer onsterfelijk en helemaal niet droevig meer.

 

 

Plan_b
patrick gastvrij
STEK_2


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Jeugd, Muziek

januari 2018

Jan wo 31 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

Jan zo 28 14:00 Coco
film
Alle Voorstellingen
leeftijd 6+ 5.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jan zo 28 11:15 Rond om de Wereld van Muziek
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
12.50, kinderen tot 12 jr. € 5,-
VN:F [1.9.18_1163]

Jan vr 26 20:30 Circustheater Boost: Vita
familievoorstelling Hidden Secrets
Hiddden Secrets
16.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jan do 25 20:00 Vele Hemels boven de Zevende
film
Alle Voorstellingen
12Grof TaalgebruikSeks 8.-
VN:F [1.9.18_1163]