Jan za 20 Cityquiz XL

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Cityquiz > Cityquiz XL

GENRE:

Een gezellige avond waarbij je na afloop het gevoel hebt dat je toch slim bezig bent geweest.

Vandaag is de XL versie van de Cityquiz, superspannend en supergezellig met 30 teams in de grote zaal. En dan de uitslagen rollend over het witte doek.
Met je team beantwoord je vragen over geschiedenis, muziek, film, cultuur, actualiteit, sport en nog veel meer onderwerpen, waarvan je je niet besefte dat je er iets over wist. De beste teams plaatsen zich voor de finale aan het eind van het seizoen. Wie kan er daarna trots door ons stadje lopen als de slimste Weesper? Een einde jaars quiz staat ook op het programma. Kun je nu al voorbereiden. Inschrijven kan via cityquiz@wesopa.nl

Ben je een ervaren rot in het quizzen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jij of je vrienden en vriendinnen weten? De City XL quiz is een belevenis voor iedereen. Op zaterdag 20 januari is het weer zo ver, om 20.30 uur in de City of Wesopa. Het zoeken naar een antwoord dat ergens diep verborgen in je hersens huist. En dan er toch opkomen. Die ervaring is altijd onvergetelijk. Het is misschien nog wel mooier wanneer het lang gezochte antwoord op het laatste moment van een teamgenoot komt. De high fives vliegen door de lucht. En tevreden kun je samen nog een drankje nemen.

In de XL City quiz wordt het plezier nog vergroot omdat er veel teams in de zaal zitten en omdat de tussenstanden op het grote scherm lekker langzaam tevoorschijn komen. Op een thema quiz kun je je voorbereiden, dat wordt nu lastiger omdat de vragen over werkelijk van alles kunnen gaan. Gelukkig is er wel een Toeters en Bellen vraag waar je een lijstje van 10 moet opsommen. We weten alleen nog niet op welke vraag, dat is dan weer jammer. Er zijn ook verder veel prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door bekende Weesper winkeliers. De hoofdprijs voor het team dat het hoogst scoort in 8 rondes is een dinerbon ter waarde van €125,- van restaurant Aaltje. Ook de rode lantaarn dragers krijgen een prijs. Geef je op bij cityquiz@wesopa.nl.

quiz xl1
quiz xl2
quiz xl 18
quiz xl5
quiz xl 17
xl-21-1-5a
Cityquiz XL, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Cityquiz, evenement

februari 2018

Feb wo 28 14:00 Marianne van Houten: Nijntje op de fiets – extra voorstelling uitverkocht
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb wo 28 10:30 Nijntje op de Fiets, uitverkocht – wachtlijst
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]