Jan za 13 Alex Ploeg en Kasper van de Laan: Dubbel

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Cabaret > Alex Ploeg en Kasper van de Laan: Dubbel

AANVANG 20:30 uur ENTREE 15.-

GENRE:

Beiden zijn lid van de Comedytrain en in het team van Spijkers met Koppen.

Veel van de hilarische verhalen van Alex Ploeg herken je direct. Andere getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.
Kasper van der Laan vraagt zich af: Hoe normaal is onze leefwereld eigenlijk? En hoe normaal ben ik? Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten. Hidden SecretHij speelt graag met je verwachtingen, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Dubbelprogramma Alex Ploeg en Kasper van der Laan 

Deze veelbelovende nieuwe talenten in cabaretland zijn beiden lid van de Comedytrain en te horen in het Radio 2 programma Spijkers met Koppen.

Alex Ploeg

Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.

In 2016 stond Alex in het voorporgramma van Ronald Goedemondt en won hij de Publieksprijs van Cameretten: ‘Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.’
Alex schrijft verder voor sketchprogramma’s zoals Klikbeet (NTR, april 2017) en Cojones (VARA).

http://www.alexploeg.nl/

Kasper van der Laan

Hoe is tellen ontstaan? Wat is de perfecte appelflap? En waar vind je écht geluk? Kasper van der Laan laat geen vraag onbeantwoord. Zijn verhalen zijn doordacht, zijn observaties origineel en zijn hersenspinsels absurdistisch. Hij neemt je mee op reis langs alledaagse onderwerpen en vraagt zich af: Hoe normaal is onze leefwereld eigenlijk? En hoe normaal ben ik? Kasper speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling. Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten.

Kasper speelde eerder dubbelprogramma’s met Daniël Arends, Jan Jaap van der Wal, Henry van Loon en Martijn Koning en hij stond onlangs nog op Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. Vanavond speelt hij drie kwartier uit zijn eerste avondvullende voorstelling.

http://www.kaspervanderlaan.nl/

Alex Ploeg - dubbel 1
Kasper van der Laan - dubbel


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Cabaret, Hiddden Secrets

januari 2018

Jan wo 31 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

Jan zo 28 14:00 Coco
film
Alle Voorstellingen
leeftijd 6+ 5.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jan zo 28 11:15 Rond om de Wereld van Muziek
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
12.50, kinderen tot 12 jr. € 5,-
VN:F [1.9.18_1163]

Jan vr 26 20:30 Circustheater Boost: Vita
familievoorstelling Hidden Secrets
Hiddden Secrets
16.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jan do 25 20:00 Vele Hemels boven de Zevende
film
Alle Voorstellingen
12Grof TaalgebruikSeks 8.-
VN:F [1.9.18_1163]