Oct zo 15 Wesopa Live Muziekpodium

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Jeugd > Wesopa Live Muziekpodium

Muziek en gezelligheid, gezelligheid en muziek. Daar draait het allemaal om bij het Wesopa Live Muziekpodium. 

En dat voor alle Weespers  want  de toegang is namelijk gratis.

Muziek maken is leuk, maar het is nog leuker als er mensen naar je luisteren. Daar is het Wesopa Live Muziekpodium voor bedoeld.  De City of Wesopa stelt haar podium beschikbaar voor (amateur) muzikanten die een keer op het podium van de grote zaal willen staan. En alle Weespers zijn uitgenodigd om te komen luisteren naar wat er allemaal  voor talent in Weesp aanwezig is.

Voor de (amateur) muzikant is het muziekpodium een unieke mogelijkheid om op te treden op het podium van de City of Wesopa,  ondersteund door goede versterking en met technici die van wanten weten.

Welke stijl? Dat maakt niet uit. Tot nu toe ligt het accent op popmuziek en bandjes  maar er zijn ook al optredens gepland van zangers en zangeressen, twee bigbands en een gitaar-duo.  Klassiek is ook mogelijk alsmede cabaret, maar dan wel de liedjes, het moet tenslotte wel muziek zijn. Ook worden er nu contacten gelegd met nieuwe Weespers uit andere landen. Ook voor hen staat het muziekpodium natuurlijk open. Het muziekpodium  wordt steeds geopend door de jeugdige muzikanten van de Muziektuinclub, onder leiding van Joachim Bosboom. Zij spelen van 14.00 tot 15.00 uur. Daarna volgen de andere optredens.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk in verband met de promotie en de planning. Informatie en opgeven kan via muziekpodium@wesopa.nl. Wij nemen dan contact met je op.

En voor het publiek?

Het eerste uur spelen de muzikanten van de Muziektuinclub. Het is geweldig om te zien en te horen hoe de kinderen vol vuur en passie op het podium staan en ja, ook de plankenkoorts hoort er soms bij.

Het programma daarna wisselt per keer en is afhankelijk van de aanmeldingen. De optredens duren tussen de 5 en 30 minuten en worden vooraf aangekondigd op de site, facebook, de mailing en in het Weespernieuws.  Je kan dus altijd van tevoren zien of er optredens bij zijn die bij jouw smaak passen. Even binnenlopen kan natuurlijk ook, de toegang is zoals gezegd gratis.

15 oktober

Programma

14.00 – 15.00 uur Muziektuinclub.

De kinderen van de verschillende bands van de muziektuinclub spelen weer de sterren van de hemel.

Zie hoe zij hun debuut maken op het Weesper City podium, of al verder gevorderd zijn. Dankzij de bezielende leiding van Joachim Bosboom en zijn team ontwikkelen de kinderen hun muzikaal talent.

15.00-15.45 Roest (ouderband muziektuinclub Triangel)

Waar de kinderen stralen kunnen de ouders natuurlijk niet achter blijven.  Deze enthousiaste ouders spelen in een bezetting van band en blazers swingend repertoire van Caro Emmerald tot Queen en van Amy Winehouse tot James Brown.

15.45 – 16.30 Black Door Man

Black Door Men; classic blues rock van young of mind collective bestaande uit Elbert -drums (Weesp), Ben-bas  (Purmerend), Toni -gitaar (Diemen), Bruno – keys (Diemen) en Wouter-sang  (Amsterdam Ijburg). Sinds begin 2017 in deze samenstelling bij elkaar en spelen een mix van covers van Steve Ray Vaughn, Julian Sas, Joe Bonamassa, Jimi Hendrix, John Mayor en zoals de band-naam al doet vermoeden van the Doors. Geen geijkt platgespeeld cover-reportoire dus.

16.30 – 17.00 5th Dimension.

5th Dimension speelt de wat steviger pop nummers uit de periode 50 tm 90. Denk dan aan Eric Clapton en Pink Floyd maar ook nummers als Wooly Booly  van eendagsvliegen als Sam the Sham and the Farao’s. Kortom: gewoon lekkere muziek.

muziektuin
21956416921_9e3288c364_k
21956428241_9fff56f2db_k
play it cool
backdoormen
5th_dimension_3


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Jeugd, Muziek

februari 2018

Feb wo 28 14:00 Marianne van Houten: Nijntje op de fiets – extra voorstelling, nog enkele kaarten
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb wo 28 10:30 Nijntje op de Fiets, uitverkocht – wachtlijst
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb zo 25 14:00 Dikkertje Dap
film
Alle Voorstellingen
leeftijd 6+ 5.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb zo 25 11:15 Hanna Shybayeva, piano
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
12.50.-
VN:F [1.9.18_1163]