Oct do 26 IT

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Film > 16 > IT

AANVANG 20:00 uur ENTREE 8.-

GENRE:

Pennywise, de killer Clown van Stephen King zorgt voor dood en verderf in de bioscoop zalen.

De film mag dan wel een clown als antagonist opvoeren, het resultaat is allesbehalve een kinderfilm. ‘IT’ is immers een creatie van Stephen King die al eens met succes geadapteerd werd tot een miniserie. Maar nu mag de killer clown eindelijk dood en verderf zaaien in de bioscoop. In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen met regelmaat van de klok mensen en kinderen op mysterieuze wijze.

Regisseur:Andres Muschietti, cast & crew: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton. Psychologische thriller, horror,  VS, 135 min.

In een klein stadje in Maine, komen zeven kinderen die bekend staan als de Losers Club lijnrecht tegenover een monster te staan in de vorm van clown Pennywise. Deze verfilming gaat uit twee delen bestaan. Deze nieuwe It is namelijk ook bekend onder de titel It: Part 1 – The Losers’ Club. Een tweede deel gaat waarschijnlijk snel in productie, aangezien de film met de aftrap al uit de kosten gaat komen. Het Noord-Amerikaanse openingsweekend zou met zo’n $60 miljoen ruimschoots meer opleveren dan het productiebudget van zo’n $45 miljoen.

In Part 1 staat naast “het” uiteraard The Losers’ Club centraal. Deze groep jonge vrienden bestaat uit de jonge acteurs Jaeden Lieberher (Bill Denbrough), Jeremy Ray Taylor (Ben Hanscom), Sophia Lillis (Beverly Marsh), Wyatt Oleff (Stanley Uris), Chosen Jacobs (Mike Hanlon) en Jack Grazer (Eddie Kaspbrak). Het zijn zij die het opnemen tegen het kinderverslindende gedaante welke zich vooral laat zien als de enge clown Pennywise, gespeeld door Bill Skarsgård.

In de foto is ook een klein stukje van de tanden van Pennywise te zien. In het boek van Stephen King lokt de clown onschuldige kinderen naar afgelegen plekken, om ze vervolgens met zijn tanden in stukken te scheuren en op te eten. Het is aan een groep van jonge kinderen om de clown uit te schakelen. In de hoofdrol zien we inmiddels nog een bekende naam staan. Finn Wolfhard kennen we als de jonge Mike Wheeler in de Netflix-hit Stranger Things. Finn speelt de rol van Richie Tozier in deze reboot van It.

It_1
It_2
it-5
it-6
it3
It_4
it-7
IT, 5.0 out of 5 based on 1 rating
16AngstGeweldGrof Taalgebruik


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
16, Alle Voorstellingen, Angst, Film, Geweld, Grof Taalgebruik

februari 2018

Feb wo 28 14:00 Marianne van Houten: Nijntje op de fiets – extra voorstelling uitverkocht
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb wo 28 10:30 Nijntje op de Fiets, uitverkocht – wachtlijst
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]