Sep za 16 N.E.W.S. slagwerkgroep concert

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Muziek > N.E.W.S. slagwerkgroep concert

AANVANG 20:30 uur ENTREE 16.50

GENRE:

De voorstelling is opgebouwd rond slagwerk afkomstig uit de vier windstreken

Eén slagwerkcompositie, geschreven door Jeroen de Rijk, zal telkens één van de vier slagwerkvormen uitlichten, daarbij ondersteund door filmbeelden die betrekking hebben op het betreffende gebied en slagwerker

N.E.W.S.

North East West South

N.E.W.S., een slagwerkproject dat ontwikkeld wordt door GPAG in samenwerking met percussionist Jeroen de Rijk.
De voorstelling is opgebouwd rond slagwerk afkomstig uit de vier windstreken: North – Europa en Noord Amerika, ingevuld door Jeroen de Rijk, East Azie met een focus op Japan hopelijk door één van de Yamato drummers, Gen Hidaka, West, Latijns Amerika en het Carribisch gebied, Simone Sou en South, Afrika door Carlo Hoop.
Scenario en regie: Jurriën Rood.
De Koninklijke Harmonie “De Adelaar” zal bij het project betrokken worden.
Eén slagwerkcompositie, geschreven door Jeroen de Rijk, zal telkens één van de vier slagwerkvormen uitlichten, daarbij ondersteund door filmbeelden die betrekking hebben op het betreffende gebied en slagwerker. Naast de filmbeelden wordt gebruik gemaakt van een animatie die bijna een even grote rol speelt als de slagwerkers zelf.
De lokale band zal een eigen rol krijgen binnen dit geheel. De muziek wordt hen enkele weken tevoren gestuurd, zodat ze deze kunnen instuderen en ze tijdens enig moment in de voorstelling een volwaardige partij mee kunnen spelen.

N.E.W.S.
N.E.W.S.
N.E.W.S.
N.E.W.S.


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Agenda, Muziek

februari 2018

Feb wo 28 14:00 Marianne van Houten: Nijntje op de fiets – extra voorstelling uitverkocht
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]

Feb wo 28 10:30 Nijntje op de Fiets, uitverkocht – wachtlijst
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
leeftijd 2 - 5 jaar 7.50.-
VN:F [1.9.18_1163]