Sep zo 17 N.E.W.S. slagwerkgroep

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Muziek > N.E.W.S. slagwerkgroep

AANVANG 14:30 uur ENTREE 8.-, kinderen tot 12 jaar 2.50

GENRE:

PERCUSSIE VAN N.E.W.S (SPECIAL)

Deze matinee is een open repetitie van deze slagwerkers. Spetterend slagwerk dat je tot diep in je buik voelt. De slagwerkers hebben vandaag de gelegenheid om nieuwe dingen uit te proberen en er kan meer geïmproviseerd worden. Ook een aanrader als je zaterdag de voorstelling al hebt gezien en nog niet genoeg hebt van deze bijzondere drummers..

N.E.W.S.

North East West South

N.E.W.S., een slagwerkproject dat ontwikkeld wordt door GPAG in samenwerking met percussionist Jeroen de Rijk.
De voorstelling is opgebouwd rond slagwerk afkomstig uit de vier windstreken: North – Europa en Noord Amerika, ingevuld door Jeroen de Rijk, East Azie met een focus op Japan hopelijk door één van de Yamato drummers, Gen Hidaka, West, Latijns Amerika en het Carribisch gebied, Simone Sou en South, Afrika door Carlo Hoop.
Scenario en regie: Jurriën Rood.
De Koninklijke Harmonie “De Adelaar” zal bij het project betrokken worden.
Eén slagwerkcompositie, geschreven door Jeroen de Rijk, zal telkens één van de vier slagwerkvormen uitlichten, daarbij ondersteund door filmbeelden die betrekking hebben op het betreffende gebied en slagwerker. Naast de filmbeelden wordt gebruik gemaakt van een animatie die bijna een even grote rol speelt als de slagwerkers zelf.
De lokale band zal een eigen rol krijgen binnen dit geheel. De muziek wordt hen enkele weken tevoren gestuurd, zodat ze deze kunnen instuderen en ze tijdens enig moment in de voorstelling een volwaardige partij mee kunnen spelen.

N.E.W.S.
N.E.W.S.
N.E.W.S.
N.E.W.S.


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Agenda, Muziek, Nieuws

september 2017

Sep za 30 20:30 Trojka Toneel: Hartblok
relatie drama
Nieuws
12.50
VN:F [1.9.18_1163]

Sep za 30 De City Speelt: Theatertour de Keizer en De Nachtegaal
theatergroepen
Alle Voorstellingen
VN:F [1.9.18_1163]

Sep vr 29 De City Speelt: Theatertour De Keizer en De Nachtegaal
theatergroepen
Alle Voorstellingen
VN:F [1.9.18_1163]

Sep do 28 20:00 Dunkirk
film
Alle Voorstellingen
12AngstGeweld 8.-
VN:F [1.9.18_1163]

Sep wo 27 16:00 DIRK SCHEELE – Huis, tuin en keukenavonturen 2e
kindervoorstelling
Alle Voorstellingen
12.50
VN:F [1.9.18_1163]