Jun vr 30 Coro Flamenco: Calle Real (verhuring)

City of Wesopa > Alle Voorstellingen > Muziek > Coro Flamenco: Calle Real (verhuring)

AANVANG 20.30 uur ZAAL OPEN 20.15 UUR

GENRE:

Waar bij veel groepen de flamenco-dans centraal staat, richt Calle Real zich juist op zang, zoals men dat in Spanje gewend is.

Calle Real nodigt u uit voor een afwisselend en vurig optreden – en danst u zelf de sevillanas, dans dan vooral mee!

Zomerconcert door Coro Flamenco Calle Real

Info & tickets 16 euro: www.calle-real.nl, ook verkrijgbaar aan de zaal. niet op onze website.

‘Esferas Andaluzas’

Wie eens een nieuw soort flamenco wil ervaren, is bij de Amsterdamse groep Calle Real aan het juiste adres. Waar bij veel groepen de flamenco-dans central staat, richt Calle Real zich juist op zang, zoals men dat in Spanje gewend is. Coro flamenco Calle Real, opgericht in 1999 door Frans Nottrot, bestaat uit een vrouwenkoor ondersteund door twee flamenco-gitaristen, een ensemble van viool, cello en fluit, en een fantastische solo-zangeres. In een ongedwongen optreden voeren zij u op een muzikale rondreis door de verschillende uithoeken van Andalusië, van steden als Cádiz, Sevilla en Málaga tot het rurale Huelva, waar de gedragen fandango’s en uitnodigende sevillanas diep geworteld zijn in het dagelijks leven van de inwoners en nooit ontbreken op hun traditionele feesten. Calle Real nodigt u uit voor een afwisselend en vurig optreden – en danst u zelf de sevillanas, dans dan vooral mee!

calle real 30-6-17


Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Alle Voorstellingen, Muziek