May zo 21 De beste quizzers van Weesp

City of Wesopa > Blog/Recensie > De beste quizzers van Weesp

GENRE:

Trots kunnen deze mannen in de zomer over straat in Weesp. Ze zijn het beste quizteam van het seizoen 2016-2017. Hun teamnaam wijst op een heel ander gebruik van de hersenen dan hun prestatie. De Frikandellen zijn de slimste mensen van Weesp. Als je het zo leest krijgen ze misschien wel spijt van die naam. De prestatie is groots. Vanaf de eerste ronde, met de maximale 10 punten voor afgebeelde horror figuren, staan ze de leiding niet meer af.

Behalve over de hitte hoor je ook zuchten over de moeilijkheidsgraad van de vragen, daar hebben winnaars nooit last van. Terwijl de andere teams elkaar op het halve punt bevechten houden de mannen van Roy Mock afstand. Moeiteloos beantwoorden ze vragen als: wat betekent ‘glasnost’ en welke president stierf als laatste voor JFK tijdens de uitoefening van zijn ambt.

Het quizseizoen wordt waardig afgesloten met Prosecco en een Aaltje bon voor de winnaars en Wispe bier en Weespermoppenlikeur voor de nummers twee en drie. Pieter Tammens leidt de teams met vaste stem door de avond en de dorstige kelen worden gelaafd door de vaste barkeepers. Alles wijst er op dat het volgens seizoen weer mooie en spannende woensdagavonden gaat brengen. Wel met bitterballen in plaats van Frikandellen.Wesopa nieuws

Blog/Recensie, Wesopa nieuws

juni 2018

Jun do 28 20:00 film
film
Alle Voorstellingen
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jun za 23 Weesp Gastvrij
City Event jeugd popmuziek
Alle Voorstellingen
VN:F [1.9.18_1163]

Jun do 21 20:00 film
film
Alle Voorstellingen
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

Jun zo 17 De City Speelt: Citybende
theatergroepen
Alle Voorstellingen
Kinderen 9 tot 12 jaar
VN:F [1.9.18_1163]

Jun za 16 De City Speelt: Citybende
theatergroepen
Alle Voorstellingen
Kinderen 9 tot 12 jaar
VN:F [1.9.18_1163]