feb ma 13 Wesopa Live beleeft daverend slot

City of Wesopa > Wesopa Live beleeft daverend slot

GENRE:

Je moet er wel de sneeuw voor trotseren om op zaterdagavond 11 februari aan je broodnodige portie live muziek te komen. Na afloop sta je dan met een tegelijk verwonderd, voldaan ‘ik was er bij’ gevoel weer buiten bij een stille Kom.wanabee 01

De Wannabees openen de avond en spelen natuurlijk Herman Brood’s lijf lied: ‘never be clever’. Zo is het maar net. Daarna een nieuw bandje aan het Weesper firmament, de Abcowboys.24926486121_c2428f4397_m

Die spelen niet de minste nummers uit de popmuziek. Radar Love en Blauw bijvoorbeeld. Love on the Rocks, vier jonge veelbelovende muzikanten die op doorbreken staan, sluiten de avond spetterend af.totaal van love on the rocks 02 - kopie

Multitalent (gitaar, keyboard, zang) Jesse Koch en zangeres en toetsenist Marleen Hoebe worden vakbekwaam ondersteund door bassist Javier de Leeuw en door het strakke slagwerk van Weesper Nienke. Inderdaad, ‘onze’ Nienke Overmars, kunnen ze bij de City zeggen. Als een zelfsturende jukebox nemen de vier flink wat rock-en popklassiekers onder handen. Marleen haalt met haar prachtige stem gemakkelijk de uithalen van Janis Joplin bij Another Piece of My Hart.zanger van love on the rocks 03

Dat deze jongeren graag samen musiceren blijkt wanneer de zangeressen van de Wannabees op het podium worden gevraagd bij.. inderdaad, ‘A little help from my friends’.drumster van love on the rocksl 02

Het absolute hoogtepunt is de eigen mix van Pink Floyds ‘We don’t need no education’ met ‘Riders on the Storm’ van the Doors. Jesse switcht makkelijk van gitaar naar keyboard en de rest is kippenvel. Bijna achteloos sluit Love on the Rocks af met een vlekkeloze uitvoering van Purple Rain. Alle muzikanten zijn het er over eens: zo speel je covers en daar voorbij. We gaan de sneeuw in met het gelukkige besef vanavond iets bijzonders gezien en gehoord te hebben in onze eigen City.

Wesopa Live beleeft daverend slot, 3.3 out of 5 based on 3 ratings


Wesopa nieuws

Blog/Recensie, Wesopa nieuws

januari 2019

jan do 31 20:00 Mary Shelley
drama film
Alle Voorstellingen
9AngstGrof Taalgebruik 8.50
VN:F [1.9.18_1163]

jan wo 30 20.30 Cityquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.- per team
VN:F [1.9.18_1163]

jan zo 27 14:00 Hotel Transsylvania 3
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
6AngstGeweld 6.50
VN:F [1.9.18_1163]

jan zo 27 11:15 Carl van Reenen en Kwintet Grupo d’Aro: Ontmoeting Klassiek en Tango
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
13.-, kinderen tot 12 jr. € 5,50
VN:F [1.9.18_1163]

jan za 26 16.00 De City Speelt: In de Leegte van de Dagen, O.A.Z-gebouw
theatergroepen
Nieuws
vrij entree
VN:F [1.9.18_1163]