Feb wo 01 Super vijf minuten

City of Wesopa > Wesopa nieuws > Super vijf minuten

GENRE:

De ramen van de City Uitkijk die anders een fraai uitzicht op de Kom van Weesp bieden zijn voor de gelegenheid verduisterd. Speciaal voor de première van de korte film Anna van Weesper Chris Roest. Bijzonder aan deze film is dat hij slechts vijf minuten duurt. En vooral dat hij in super acht is gemaakt. IMG_6313

Chris vertelt aan presentator Lars Boom dat dit ‘oude’ medium de sfeer van de film bepaalt. Geen HD kwaliteit maar een veel korreliger beeld. Ook de opnametechniek is gelijk anders, omdat de regisseur niet direct kan terugkijken en omdat het materiaal best kostbaar is. Chris vertelt dat van te voren alle shots helemaal zijn uitgekiend met gerekend op twintig minuten opnemen per scene. IMG_6317

De actrice die Anna speelt was gelukkig zo goed dat in een perfecte samenwerking met de filmcrew totaal maar twintig seconden van het geschoten materiaal niet zijn gebruikt. Kom daar eens om bij LaLaland. In twee dagen is de film geschoten en veel bekenden van Chris werkten er enthousiast aan mee. Het resultaat is een spannend verteld verhaal over Anna, die een onverwachte gebeurtenis mee maakt in het huis dat ze net heeft gekocht.IMG_6323

Het talrijke première publiek ontvangt de film met veel applaus. Een tweede vertoning van de gehele film biedt iedereen weer nieuw inzicht. Geanimeerd spreken de aanwezigen, een aantal zelf bij de productie betrokken, na over Anna. Het kan gewoon allemaal op een zondagmiddag in de City Uitkijk, waar de makers centraal staan.Wesopa nieuws

oktober 2017

Oct zo 29 17:00 Geef je ogen de kost – nog maar een enkele kaart beschikbaar!
Film en Eten
evenement
60.-
VN:F [1.9.18_1163]

Oct zo 29 17:00 Film en Eten
Film en Eten
60.-

Oct zo 29 11:15 Neflac Ensemble
klassieke muziek
Alle Voorstellingen
12.50, kinderen tot 12 jr. € 5,-
VN:F [1.9.18_1163]

Oct do 26 20:00 IT
film
Alle Voorstellingen
16AngstGeweldGrof Taalgebruik 8.-
VN:F [1.9.18_1163]

Oct wo 25 10:30 We hebben er een geitje bij
kindervoorstelling
Agenda
7.50
VN:F [1.9.18_1163]