mei za 28 Wesopa 25 jaar buitengebeuren

City of Wesopa > Wesopa 25 jaar buitengebeuren

GENRE:

Zaterdag 28 mei vanaf 15.00 uur feest op straat en voor het theater.

Om 15.00 uur begint de Poppenkast Jan en Alleman met de voorstelling Jan Klaassen en Katrijn, een van de laatste authentieke straatkasten, voor alle kleine en grotere kinderen. Kom tijdig op de bankjes of het zitkleed om de avonturen te volgen. De tweede voorstelling zal om 16.15 uur beginnen. Poppenkast copy

Vanaf 15.30 uur op het podium aan de Herengracht geeft De City Speelt een voorstelling waarin veel herkenbare acts te zien uit de 10 seizoenen dat ons huistheater bestaat, ook zij vieren een jubileum. Voor wie het gemist heeft spelen zij om 16.15 uur nogmaals op het podium. Logo de city speelt

 

 

De straat of de concerthal, Midlife speelt ongepolijste vooral 80 er en 90 er jaren Rock Wave muziek vanaf 15.45 uur op het podium aan gracht.

midlife 1

De band bestaande uit ExWeesper Jeroen van der Velden, steven Janssen, Pieter Tiddens en John Leek trekt al spelend door de straten met een kar waarop de drummer wordt voortgetrokken door de rest van de band.

midlife straat

 

 

 

 

 

 

The Beatles lookalike and sound-alike band Skyfield neemt het stokje over rond 16.45 uur op het podium met een authentiek jaren zestig repertoire, gebracht door verrassend jonge muzikanten. silver crickets

Vanaf 17.30 uur neemt onze spreekstalmeester Pieter Tammens het feest stevig in zijn greep met het Rad van Fortuijn, waarbij diverse onverwachte prijzen te winnen zijn, onze medewerkers zullen tijdig met lootjes langs gaan.

quiz xl2

 

 

Dan begint om 17.45 uur de hoofdact op het podium gebracht door de lokale helden:

DAAN EN JOOST SPEELMAN  ‘DIE MET DAT HOEDJE’ en ‘DIE OP DE PIANO’.

speelman logo

Tja, dat is Daan, mijn broer. In eerste instantie was het hoedje bedoeld om zijn beginnende kaalheid te camoufleren, nu is het niet meer van zijn hoofd weg te denken. Daan wordt voortaan ook herkend aan zijn hoedje, ik durf zelfs te zeggen dat het hoedje van Daan nu bekender is dan wij zijn. hoedje
piano

Joost eindigt als een grijze, oude krullenbol achter zijn piano. En dat zou theoretisch betekenen dat hij zijn hele leven achter dat ding heeft gezeten. Want van kinds af zijn ze onafscheidelijk, waar Joost gaat… 

iman

Als afsluiting van ons buitenfeest gaat onder het genot van de ondergaande zon en het buffet van de foodtrucks en pop-up horeca het Trio Iman Spaargaren met Thomas Winther Andersen veel jazz brengen vanaf 19.15 uur tot p.m. 20.00 uur, waarna het feest in de zaal doorgaat met “Niet Schieten!” en Embers Band. Het cabaret is volgeboekt, iedereen is verder welkom vanaf 22.00 bij de muziek van de feestelijk coverband.Alle Voorstellingen

VN:F [1.9.18_1163]
Agenda, Alle Voorstellingen, Cabaret, familievoorstelling, Muziek, Theatergroepen

december 2018

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 13:00 De Fabeltjeskrant en de Grote-Dierenbos Spelen
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
al 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec za 29 20:00 film
film
Nieuws
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec vr 28 20.30 Eindejaarsquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.-
VN:F [1.9.18_1163]