mei vr 20 Iedereen quizt op 4 juni

City of Wesopa > Wesopa nieuws > Iedereen quizt op 4 juni

GENRE:

Zaterdagavond 4 juni vindt het jaarlijkse hoogtepunt plaats voor iedere quizliefhebber in Weesp en wijde omstreken. De City Quiz XL gaat dan om 20.30 uur van start in de grote zaal.

quiz xl1

Dik 25 teams strijden om de onmetelijke eer om de winnaar van de XL 2016 bokaal te zijn. Ervaren quizzers weten het: je hoeft echt geen nerd te zijn om er plezier in te hebben het goede antwoord op al die vragen te vinden.

quiz xl2

Eigenlijk beter van niet, heb je meer kans om samen met je teamgenoten dat antwoord te vinden. Een aantal vragen zijn meer op puzzelvaardigheid dan op kennis gebaseerd. En de kennisvragen kunnen net zo makkelijk uit de actualiteit als uit de wereld van mode of film komen. Er zijn beeldvragen en natuurlijk de muziekvraag. Pieter Tammens zal met zijn welluidende stemgeluid de teams door de vragen rondes heen leiden. Op een groot scherm projecteren we de tussenstanden, terwijl van ronde naar ronde de spanning oploopt.

quiz xl5
Er zijn vele mooie prijzen te verdienen. Zin om mee te doen? En heb je nog geen team opgegeven?

Deelname bedraagt € 25,- per team.
Er is nog plaats op cityquiz@wesopa.nl

 VN:F [1.9.18_1163]
Wesopa nieuws

juli 2019

jul do 04 20:00 film
film
Alle Voorstellingen
8.-
VN:F [1.9.18_1163]