jan di 26 een mooie avond in ons theater

City of Wesopa > een mooie avond in ons theater

Afgelopen najaar werd gemeld dat de City of Wesopa in 2016 maar liefst vijfentwintig jaar zal bestaan. Zo’n gedachte heeft gevolgen voor iedereen die aan het theater verbonden is, want ja adel verplicht niet waar?

Wat gaan we doen naar buiten voor onze bezoekers en gebruikers en niet in de laatste plaats voor alle vrijwilligers die de boel draaiende houden?

Een groot diner werd geopperd, met allerlei verrassingen en een excellente maaltijd bereid door een enthousiaste restaurateur uit Weesp, die al gestrikt was om de tweede editie van Film en Eten te verzorgen.

Zo gedacht, zo gedaan en zaterdag 23 januari werd met dikke inkt in de agenda gezet. Vanzelfsprekend mochten wij niets van weten over de inhoud van de avond maar moesten wij ons maar laten verrassen, want ja in een theater weet je ook nooit precies wat je te wachten staat als je een kaartje hebt aangeschaft.

Enfin, afgelopen zaterdag zijn heel veel actieve medewerkers binnengestroomd vol verwachting in een opperbeste stemming, de foto’s spreken voor zich. het beste van de avond is natuurlijk dat iedereen eens ziet wie al de collega’s zijn, want met 100 dames en heren zie je elkaar vrijwel nooit gelijktijdig.

Laat ik kort zijn over de mooie gerechten die geserveerd werden en de mooie wijnen die geschonken zijn, gelukkig duurde de avond lang genoeg om alles te proeven.

Wat ons als vrijwilligers het langst zal bijstaan is de organisatie door de Event-commissie van Wesopa, een stel enthousiaste Weespers die de City een werkelijk groot hart toedragen en sinds de verbouwing in 2011 met allerlei mooie en spannende ideeën komen aanzetten

om het theater nog levendiger te maken zoals een Pubquiz, een Muziekfilmfestival, Film en eten voor 80 gasten, Fotodagen, muziekfeestavonden voor een volle zaal en wat er allemaal nog zal worden uitgebroed.

Deze groep mensen heeft met een paar collega’s van de City besloten om de harde werkers een avond te bezorgen die ze nog lang zal bijblijven, waarvan acte.

In mijn lange tijd in het theater heb ik veel voorbij zien komen en veel ook niet, maar een avond als deze staat redelijk bovenaan in de lijst van memorabele gebeurtenissen. Op zoiets moois kunnen wij allemaal een lange tijd vooruit.

uw nederige dienaar.

hieronder een selectie van de verrassingen die gepresenteerd werden:

een mooie avond in ons theater, 3.8 out of 5 based on 5 ratings


VN:F [1.9.18_1163]
Blog/Recensie

december 2018

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 15:00 Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
9 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec zo 30 13:00 De Fabeltjeskrant en de Grote-Dierenbos Spelen
familievoorstelling film
Alle Voorstellingen
al 6.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec za 29 20:00 film
film
Nieuws
8.-
VN:F [1.9.18_1163]

dec vr 28 20.30 Eindejaarsquiz
Cityquiz
Alle Voorstellingen
20.-
VN:F [1.9.18_1163]